Όλοι/ες στο Συλλαλητήριο ενάντια στο αντιασφαλιστικό ν. Βρούτση,

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΕ

Όλοι/ες στο Συλλαλητήριο ενάντια στο αντιασφαλιστικό ν. Βρούτση, Πέμπτη 27-2-2020 στις 6.00μμ Όθωνος & Αμαλίας.

Αποφασιστικοί αγώνες για να μην περάσει και εφαρμοστεί

ο ν. Βρούτση, να καταργηθούν ο ν. Κατρούγκαλου

και όλες οι αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις!

 Κλιμάκωση του αγώνα τώρα!

  • Πέμπτη, 27/2, ψηφίζεται  στη Βουλή  το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο  Βρούτση, που διατηρεί όλες τις αντιασφαλιστικές  ρυθμίσεις του ν. Κατρούγκαλου και τις θωρακίζει θεσμικά. Μπροστά σε ένα τέτοιο  αρνητικό  γεγονός  για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, η αντίδραση  του συνδικαλιστικού  κινήματος  είναι κατώτερη των περιστάσεων. ΓΣΕΕ-κυβέρνηση-εργοδότες με τη  θωράκιση των ΜΑΤ έκαναν το συνέδριο-παρωδία, με την τελική συμβολή του ΠΑΜΕ, για να μπορεί  ανερυθρίαστα ο κάθε Παναγόπουλος να λιβανίζει τον εργασιακό Μεσαίωνα όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων που συνεχίζεται. Η ΑΔΕΔΥ από κοντά αποκλιμακώνει τον αγώνα!

 

  • Μόνο με την ενότητα όλων των εργαζόμενων μπορούμε  να υπερασπιστούμε τη Δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, τη Δημόσια Δωρεάν Υγεία και Παιδεία. Σε αντίθετη περίπτωση  το σύστημα θα αφαιρέσει όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις του προηγούμενου  αιώνα  και θα έχουμε τεράστια ευθύνη  απέναντι στη νεολαία που δοκιμάζεται σήμερα σκληρά και ισοπεδώνεται από το σύστημα  με τους μισθούς πείνας και με τις ελαστικές σχέσεις εργασίας.

 

  • Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα να  συμμετάσχουν  στα συλλαλητήρια με την επίγνωση  ότι  τα αντιασφαλιστικά νομοσχέδια μπορούν να ανατραπούν  μόνο μέσα από τη  σύγκρουση με το σύνολο της πολιτικής της Ε.Ε. και όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων  που στήριξαν αυτή την  πολιτική και συνεχίζουν να την εφαρμόζουν και σήμερα.

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*