Καταγγελία της στοχοποίησης συναδέλφου από ακροδεξιά

Αθήνα, 28-4-2011

Οι παρεμβάσεις –συσπειρώσεις – κινήσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καταγγέλλουν την προσπάθεια στοχοποίησης, συκοφάντησης και απαξίωσης της πολιτικής και συνδικαλιστικής δράσης του συναδέλφου συναγωνιστή Αντωνόπουλου Παύλου μέλους των παρεμβάσεων για πάνω από 20 χρόνια από τον ακροδεξιό χώρο, ζητώντας την αρωγή της Κυβέρνησης σε αυτή την κίνηση. Άμεσος στόχος αυτής της επίθεσης είναι οι πολιτικές και συνδικαλιστικές δυνάμεις που ανυποχώρητα και με απόλυτη συνέπεια έχουν μπει μπροστά στο συνεχώς ογκούμενο κίνημα των εργαζομένων για την ανατροπή της αντεργατικής και αντιλαϊκής ολομέτωπης επίθεσης που αναπτύσσουν Κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ, ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Η καθολική απόρριψη της πολιτικής του μνημόνιου και της κυβερνητικής πολιτικής από το σύνολο των εργαζομένων καθώς και η ραγδαία αποστοίχιση τους από τον κρατικό γραφειοκρατικό συνδικαλισμό της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ οδηγεί τις δυνάμεις εξουσίας σε σύγκρουση με κάθε συλλογικότητα πολιτική ή συνδικαλιστική, που γίνεται εν δυνάμει εκφραστής της λαϊκής οργής και αγανάκτησης και βάζει στόχο την ανατροπή τους.

Κλιμακώνοντας την επίθεση που ξεκίνησαν, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς την Υπουργό Παιδείας κατά του συναγωνιστή συναδέλφου Αντωνόπουλου, κατηγορώντας τον για τη μέχρι τώρα συνδικαλιστική και πολιτική του δράση. Αξιοποιώντας «στοιχεία» που μόνος του χάλκεψε και δίνοντας αυθαίρετα συκοφαντικές ερμηνείες σε ανύπαρκτα στοιχεία ζητάει από την Υπουργό να πάρει συγκεκριμένα μέτρα κατά του συναγωνιστή, μέχρι και την απόλυση του.

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη ενέργεια του Υπουργείου να καλέσει το συνάδελφο να δώσει εξηγήσεις αντί να τον προστατεύσει από την επικίνδυνη στοχοποίηση που του έγινε από τους ακροδεξιούς κύκλους. Αντί να επιστρέψει σαν απαράδεκτη την ερώτηση που στρέφεται κατά των πολιτικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών, καλεί σε εξηγήσεις τον σύντροφό μας. Παραβλέποντας τη μέχρι τώρα δράση του που τον έφερε να γίνει μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ, εκπρόσωπο μας σε επιτροπές Παιδείας δήμων, στη Νομαρχιακή επιτροπή Παιδείας Αττικής, υποψήφιο σε βουλευτικές και δημοτικές εκλογές κατ’ επανάληψη κλπ τον αντιμετωπίζει σαν υπόλογο παραβατικών πράξεων, που και κατά τον συντάκτη της ερώτησης «φέρεται» (από τον ίδιο φυσικά που δημιούργησε αποδεδειγμένα αυτή την εικόνα) να έχει κάνει!

Το Υπουργείο Παιδείας, η Κυβέρνηση αλλά και οι όψιμοι συνεργάτες τους του ΛΑΟΣ θα μας βρουν απέναντι τους σε κάθε προσπάθεια στοχοποίησης και συκοφάντισης του συναγωνιστή μας Αντωνόπουλου Παύλου και οποιουδήποτε άλλου συντρόφου μας. Ο αντιδημοκρατικός τους κατήφορος θα ανακοπεί. Οι αγώνες των εργαζομένων δεν ανακόπτονται. Η ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής τους είναι αναπόφευκτη και θα γίνει πολύ σύντομα.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*