Όλοι στις αντιπολεμικές – αντιΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις – Αθήνα στις 7.00μμ στα Προπύλαια

Όλοι στις αντιπολεμικές – αντιΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις – Αθήνα στις 7.00μμ στα Προπύλαια

Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – να φύγουν οι βάσεις!

Να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία! Καμία εμπλοκή της της χώρας!

Ειρήνη και Φιλία των λαών!

Το διήμερο 29 και 30 Ιούνη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η σύνοδος του ΝΑΤΟ στη βαριά σκιά που απλώνει για τους λαούς ο συνεχιζόμενος πόλεμος στην Ουκρανία. Η ΝΑΤΟϊκή σύνοδος έρχεται να επισφραγίσει τις αντιδραστικές εξελίξεις που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο, κλιμακώνοντας ακόμα παραπέρα την άγρια αντιπαράθεση και τον αδυσώπητο ανταγωνισμό ανάμεσα στις μεγάλες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, ΕΕ, Ρωσία, Κίνα), ώστε να δημιουργηθούν νέα γεωπολιτικά, γεωστρατηγικά και οικονομικά δεδομένα που θα τους εξασφαλίζουν δύναμη και εξουσία, κέρδη για τα μονοπώλια τους και την βιομηχανία όπλων, με θύματα πάντα τους λαούς. Continue reading

(Κοινή ανακοίνωση Παρεμβάσεων ΠΕ – ΔΕ – Δημοσίου) ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΕΚΠΑ-ΕΜΠ-ΑΠΘ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΡΑΓΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ αποφάσισε να επιταχύνει την είσοδο της πανεπιστημιακής αστυνομίας στα Πανεπιστήμια, στους χώρους μόρφωσης της νεολαίας μας. Τον αποκρουστικό, βίαιο ρόλο και δράση της αστυνομίας στα πανεπιστήμια, το τι θα ακολουθήσει, αν δεν ανατραπούν τα σχέδια τους το δείχνουν:

  • Τα τελευταία γεγονότα στο ΑΠΘ, όπου οι δυνάμεις καταστολής, των ΜΑΤ, με την συνεχή παρουσία τους και με την πλήρη κάλυψη της πρυτανείας μετέτρεψαν τις σχολές σε πεδίο μάχης
  • Η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε φοιτητής από τα ΜΑΤ με φωτοβολίδα κρότου λάμψης βάλλοντας ευθέως στο πρόσωπο του.
  • Τα ειρηνικά συλλαλητήρια του φοιτητικού κινήματος που χτυπιούνται αναίτια από τις δυνάμεις καταστολής με δεκάδες τραυματισμούς και συλλήψεις.
  • Οι αγώνες των εργαζομένων και του λαού που συναντούν την ωμή αστυνομική βία με γκλοπ, χημικά, αύρες.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα παπαγαλάκια της επενδύοντας στο ψέμα και την παραποίηση της πραγματικότητας εμφανίζει ως πρόσχημα την δήθεν «ανομία» για να δικαιολογήσει την επιβολή της αστυνομίας στα Πανεπιστήμια. Παρά τη μονότονη και ακατάσχετη ψευδολογία είναι φανερό ότι:

Continue reading