Παρεμβάσεις ΔΕ: Για την τακτική του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

Όσο και να προσπαθήσει ο συντάκτης της ανακοίνωσης του ΠΑΜΕ να πείσει τα μέλη του ότι είναι η μοναδική επαναστατική δύναμη, η μοναδική που αντιπαρατίθεται στη γραφειοκρατία κλπ. Δεν τα καταφέρνει. Πρέπει όμως να απαντήσει σε μερικά αμείλικτα ερωτήματα.

  1. Το ΠΑΜΕ δεν πρότεινε και πίεσε η απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να γίνει στις 19; Απόφαση που πάρθηκε τέλος Σεπτέμβρη παρά τις ραγδαίες εξελίξεις με τα χαράτσια, μισθολόγια κλπ.
  2. Το ΠΑΜΕ δεν ψήφισε στην ΟΛΜΕ μαζί με ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ την απεργία της ΑΔΕΔΥ για τις 19 και τίποτα άλλο;
  3. Το ΠΑΜΕ δεν ψήφισε στην ΟΛΜΕ να μη γίνει ούτε συνέλευση Προέδρων ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους συναδέλφους να αποφασίσουν για την τύχη τους; Η επιβολή από τα πάνω μιας άποψης δεν είναι στοιχείο γραφειοκρατίας;
  4. Οι Παρεμβάσεις δεν ψηφίζουν κάθε πρόταση, και του ΠΑΜΕ, που κινείται σε αγωνιστική κατεύθυνση; Μαζί δεν ψήφισαν για τα χαρατσια και για όλες τις αγωνιστικές μορφές που προτάθηκαν;

Είναι καιρός να αφήσουν οι καθοδηγητές του ΠΑΜΕ τους αποκλεισμούς και να βοηθήσουν στο κίνημα για την ενότητα των εργαζομένων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής, αυτής της κυβέρνησης και κάθε κυβέρνησης που προωθεί ίδια πολιτική για να δημιουργηθούν οι όροι για ουσιαστικές κοινωνικές ανατροπές.

Οι καιροί δεν περιμένουν

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*