Το Πολυνομοσχέδιο δε θα περάσει. Μαχητικές μορφές αντίστασης και ανατροπής κόντρα στη γραφειοκρατία

Οι Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις καταγγέλλουν το “μπλοκ” εξουσίας της ΟΛΜΕ, ΠΑΣΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ που όχι μόνο δεν πρότειναν καμιά κινητοποίηση πέραν της υπάρχουσας 24ωρης της ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ για τις 19 Οκτώβρη αλλά φρόντισαν παράλληλα να εμποδίσουν και κάθε δυνατότητα να βγάλει ο κλάδος κινητοποιήσεις, αρνούμενοι να συγκληθεί Συνέλευση Προέδρων.

Η πρόταση των Παρεμβάσεων για 3ημερη απεργιακή κινητοποίηση και στη συνέχεια συνέλευση για επαναβεβαίωση της συνέχισης της απεργίας δίνει όλη τη δυνατότητα στους συναδέλφους να συζητήσουν και να αποφασίσουν δημοκρατικά για την τύχη τους. Εκφράζει την αναγκαιότητα της περιόδου όπου κανείς δεν είναι διατεθειμένος να δίνει μεροκάματα για να διαμαρτύρεται αλλά όλοι είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη της ανατροπής, της ρήξης με αυτή την πολιτική και την κυβέρνηση.

Συνάδελφοι,

Η στάση των παρατάξεων στο ΔΣ της ΟΛΜΕ δεν πρέπει να γίνει τροχοπέδη στη δράση μας. Πρέπει όλοι να κατέβουμε στις συνελεύσεις και κόντρα στη γραφειοκρατία να αποφασίσουμε μαχητικές μορφές αντίστασης και ανατροπής. Να αποφασίσουμε αποφασιστικές απεργίες, να ενωθούμε με τους άλλους αγωνιζόμενους κλάδους. Να μη πληρώσουμε τα χαράτσια τους. Να τους ανατρέψουμε. Οι συνελεύσεις μας και τα πρωτοβάθμια είναι η δύναμη μας.

Όλοι μαζικά στις κινητοποιήσεις της 11ης, της 13ης, της 15ης και γενικό black out στις 19 Οκτώβρη.

Η ενότητα των εργαζομένων είναι η εγγύηση για τη νίκη μας.

Αθήνα, 11/10/11

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*