Αγωνιστική Παρέμβαση Θεσ/νίκης: διακήρυξη και ψηφοδέλτιο για τις εκλογές σε ΠΥΣΔΕ-ΑΠΥΣΔΕ-ΚΥΣΔΕ

Αγωνιστική Παρέμβαση

Διακήρυξη

Ήρθε η ώρα για αιρετούς αγωνιστές που θα προωθούν τις διεκδικήσεις του κλάδου

Καμία αναμονή – καμία ανακωχή! Όλοι σε θέση μάχης!

Το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς βρίσκει την εκπαίδευση ανεπανόρθωτα τραυματισμένη από τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές επιθέσεις Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ των προηγούμενων χρόνων. Επίθεση στην τεχνική εκπαίδευση με την κατάργηση ειδικοτήτων, τη διαθεσιμότητα-απόλυση των εκπαιδευτικών, την απλήρωτη μαθητεία για τους μαθητές, την έλλειψη βιβλίων τεχνικών ειδικοτήτων. Επίθεση στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών με το «νέο Λύκειο» των εξεταστικών πλεγμάτων και της τράπεζας θεμάτων που οδηγούν μαζικά τους μαθητές στην έξωση από το σχολείο. Καίριο χτύπημα στη λειτουργία των σχολείων με την υποχρηματοδότηση της παιδείας από 3,5% προ κρίσης μειώθηκε πέρσι στο 1,9%! σε ποσοστό επί του ΑΕΠ, με τα χιλιάδες κενά εκπαιδευτικών σε όλη τη χώρα, τα εκατοντάδες κενά στα σχολεία της Θεσσαλονίκης -125 μόνο στα σχολεία του Δυτικού ΠΥΣΔΕ- και από τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στη μετακίνηση 12.500 μαθητών. Η εκπαιδευτική οπισθοδρόμηση, αν δεν αντιδράσουμε αποφασιστικά, τείνει να πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά στη βάσει των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων που προωθεί η κυβέρνηση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

Μνημόνια για πάντα στην Ελλάδα και στις χώρες της ΕΕ

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ετοιμάζεται να προωθήσει και νέα αντιλαϊκά: στο ασφαλιστικό που μετατρέπει τις συντάξεις σε επίδομα και τις βάζει σε τροχιά σταθερών μειώσεων, στο μισθολόγιο που θα επιφέρει και νέες μισθολογικές μειώσεις πολλών χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, στο εργασιακό που θα επιτρέπει ομαδικές απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα και θα καταργεί συνδικαλιστικά δικαιώματα, καθώς και τη συνέχιση και διεύρυνση των μαζικών απολύσεων στο δημόσιο τομέα. Με την προώθηση της αξιολόγησης επιδιώκει να δημιουργήσει μόνιμο μηχανισμό που θα νομιμοποιεί την κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο, τις μαζικές απολύσεις, το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών και την ιδιωτικοποίησής τους.

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού, παρά τις τυμπανοκρουσίες της κυβέρνησης περί τέλους του μνημονίου και πρωτογενούς πλεονάσματος, ανάπτυξης και φοροελαφρύνσεων, θα επιφέρει και νέα δεινά για το λαό. Είναι συνταγμένο, όπως στο ίδιο αναφέρεται, στα πλαίσια της «νέας εποπτείας και επιτήρησης της Ευρωπαϊκής Ένωσης», δηλαδή, ενός νέου και μόνιμου μηχανισμού επιτήρησης που θα επιβάλλει μνημόνια για πάντα στην Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ μέσω του Συμφώνου Σταθερότητας, το οποίο απαιτεί ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς και καθορίζει τα πρωτογενή πλεονάσματα να πηγαίνουν κυρίως στην εξυπηρέτηση του χρέους.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση στριμωγμένη από τη γενικευμένη αντίδραση των δημοσίων υπαλλήλων που σε ποσοστό 90% αρνούνται την εφαρμογή της αξιολόγησης έβγαλε παράνομη, μέσω των δικαστηρίων, την απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Εμείς, όμως, οι εργαζόμενοι, συνεχίζουμε την απεργία – αποχή, για να μην επιτρέψουμε την ποινικοποίηση των αγώνων και την εφαρμογή της αξιολόγησης με αποφάσεις ομοσπονδιών και πρωτοβάθμιων σωματείων.

Συντονισμένους και ανυποχώρητους αγώνες με τα σωματεία μας

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις καλούμε όλους τους συναδέλφους να απαιτήσουμε από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να προχωρήσει σε νέο γύρο Γ. Σ για να αποτρέψουμε το νέο μπαράζ μέτρων και να προωθήσουμε τις διεκδικήσεις του κλάδου. Οι παρατάξεις της αριστεράς ΣΥΝΕΚ και ΠΑΜΕ πρέπει να αφήσουν την τακτική της εκλογικής αναμονής που οδηγεί τον κλάδο στην αδράνεια και τον παροπλισμό. Τα υποβαθμισμένα αιτήματα που ψήφισαν οι δυνάμεις των ΣΥΝΕΚ από κοινού με τη ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, ούτε στην ολομέτωπη επίθεση που δέχεται ο κλάδος μπορούν να απαντήσουν, ούτε μπορούν να δώσουν έμπνευση και να συμβάλλουν στη μαζική συμμετοχή του. Ενώ το πρόγραμμα δράσης που ψήφισαν ΣΥΝΕΚ, ΔΑΚΕ και ΠΑΜΕ είναι παρακολουθητικό στην αδράνεια της ΑΔΕΔΥ που αντί να αξιοποιήσει τις αγωνιστικές διαθέσεις των εργαζομένων στο δημόσιο κατά τις αξιολόγησης και να προχωρήσει σε ανυποχώρητο απεργιακό αγώνα, καταναλίσκεται σε τρίωρες στάσεις εργασίας και συλλαλητήρια ξεκομμένων από κάθε προοπτική κλιμάκωσης και άρα, νίκης των αγώνων.

Να επαναφέρουμε τις διεκδικήσεις του 16ου συνεδρίου που αφορούν πολιτικούς στόχους ενάντια σε χρέος, μνημόνιο, ΕΕ, ΝΑΤΟ και αιτήματα αιχμής για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και διπλασιασμό των αποδοχών στους νέους καθηγητές, για πλήρη σύνταξη στα 30 χρόνια υπηρεσίας και με όριο ηλικίας τα 55, καμία απόλυση – πίσω στα σχολεία ειδικότητες και καθηγητές, για το 12χρονο ενιαίο δωρεάν σχολείο για όλα τα παιδιά.

Με αποφάσεις των συνελεύσεων ο κλάδος να προχωρήσει από κοινού και σε συντονισμό με άλλες ομοσπονδίες και πρωτοβάθμια σωματεία σε πολύμορφο, αποφασιστικό και ανυποχώρητο αγώνα που θα περιλαμβάνει επαναλαμβανόμενες απεργίες, συλλαλητήρια, καταλήψεις, αποκλεισμούς δημόσιων χώρων, εκδηλώσεις, κ.ά.

Ενάντια στις αυθαιρεσίες και τα ρουσφέτια στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Στις 5 Νοεμβρίου διεξάγονται εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (ΠYΣΔE στο νομό, AΠYΣΔE στην Περιφέρεια, KYΣΔE το κεντρικό). Τα YΣ αποτελούνται από 2 αιρετούς εκπροσώπους των εκπαιδευτικών και 3 διοικητικούς υπαλλήλους. Αντί να διεκπεραιώνουν όμως, τις υπηρεσιακές μεταβολές των καθηγητών, χρησιμοποιήθηκαν απ’ όλες τις κυβερνήσεις για να παραβιάζουν δικαιώματα και να προωθούν αντιεκπαιδευτικά μέτρα.

Είναι πρωτοφανής η μετεξέλιξη που έχουν υποστεί τα Υ. Σ., ως αποτέλεσμα της καθημερινής ρουσφετολογικής πολιτικής (βολέματα, εξυπηρετήσεις, αποσπάσεις στα γραφεία χωρίς κριτήρια, σε ΑΕΙ και σε βουλευτικά γραφεία, χιλιάδες καθηγητές χωρίς οργανική θέση στην ομηρία των διοικήσεων, χιλιάδες σε αμειβόμενες επιτροπές χωρίς κριτήρια). Τείνει να παγιωθεί πλέον μια κατάσταση μετατροπής τους σε μηχανισμούς πελατειακών σχέσεων, που αμβλύνουν συνειδήσεις και υπονομεύουν τη συλλογική δράση. Την κατάσταση αυτή τη διαχειρίζεται ο κυβερνητικός-διοικητικός μηχανισμός, που σε εναρμόνιση με την κεντρική εξουσία, προωθεί τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα και επιδίδεται σε μια σειρά αυθαιρεσίες. Είναι χαρακτηριστικά ορισμένα παραδείγματα για τη στάση περιφερειακών Διευθυντών και Διευθυντών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: υπέγραψαν πέρσι τις διαπιστωτικές πράξεις διαθεσιμότητας των συναδέλφων, συνέταξαν ωρολόγια προγράμματα με πλασματικά πλεονάσματα καθηγητών, λειτούργησαν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός τις ημέρες της μεγάλης απεργίας συνεδριάζοντας τα ΠΥΣΔΕ, συνέταξαν πέρσι υποχρεωτικούς πίνακες μετακινήσεων συναδέλφων, στοίβαξαν τα τμήματα με μαθητές, προώθησαν την κατάργηση της παράλληλης διδασκαλίας στις ξένες γλώσσες, δεν κοινοποιούν τα κενά σε όλες τις φάσεις των τοποθετήσεων, τοποθετούν συναδέλφους για συμπλήρωση ωραρίου χωρίς κριτήρια διαφάνειας και αντικειμενικότητας, δεν ανακοινώνουν χρονοδιάγραμμα για όλες τις φάσεις της διαδικασίας των τοποθετήσεων, προσθέτουν κενά από διαδικασία σε διαδικασία χωρίς αιτιολόγηση τους, κ.ά. Δε θα σταματήσουμε τις αποκαλύψεις και τις διαμαρτυρίες, επιμένοντας ότι αυτή η τακτική πρέπει να ακολουθηθεί από όλες τις παρατάξεις των ΕΛΜΕ και τους αιρετούς.

Κόντρα στη παρακμή των κομματικών αιρετών της ΔΑΚΕ. Όχι στη συνδιαχείριση!

Τη διετία που πέρασε η παράταξη της ΔΑΚΕ κι οι αιρετοί της έμειναν πιστοί στο βεβαρυμμένο παρελθόν τους, αυτό της προώθησης της κυβερνητικής πολιτικής. Δεν προώθησαν τις θέσεις των ΕΛΜΕ για τις Υ. Μ., ούτε αποκάλυψαν τις διοικητικές αυθαιρεσίες, ούτε ενημέρωσαν ποτέ τον κλάδο. Έλαμψαν δια της απουσίας τους από τις διαμαρτυρίες για το σταμάτημα των απολύσεων. Εκπρόσωποί της πρωταγωνίστησαν σε ρόλο διαμεσολαβητή με υπουργούς για πελατειακές εξυπηρετήσεις, καλλιεργώντας αυταπάτες για προνομιακές μετατάξεις. Είναι χαρακτηριστική η στάση της συναίνεσης του αιρετού της ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΔΕ στο ζήτημα των υποχρεωτικών μετακινήσεων συναδέλφων. Ο αιρετός της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης σε όλες τις συναντήσεις των ΕΛΜΕ με τη διοίκηση υπερασπίστηκε την αρνητική της στάση, για αυτό άλλωστε και καταγγέλθηκε από συνελεύσεις των ΕΛΜΕ. Ακόμη θεωρούμε απαράδεκτη και αντισυναδελφική τη συμπεριφορά του ίδιου αιρετού σε διαδικασίες του ΠΥΣΔΕ, όπως καταγγέλθηκε στη Γενική Συνέλευση της Ε΄ ΕΛΜΕ (24/9), που επιβεβαιώνει εκφυλιστικές πρακτικές στη λειτουργία του ΠΥΣΔΕ. Το ίδιο αποδεικνύει το γεγονός ότι όλο το ΠΥΣΔΕ οδηγήθηκε σε προανάκριση για θέματα ανάθεσης μαθημάτων.

Η στάση των αιρετών της ΔΑΚΕ δεν επιτρέπεται να μένει στο απυρόβλητο. Οι διοικητικές αυθαιρεσίες αντιπαλεύονται και περιορίζονται μόνο με διαρκή ενημέρωση του κλάδου και των ΕΛΜΕ για τη στάση όλων των μελών των Υ. Σ., με ενεργοποίηση των ΕΛΜΕ και των συναδέλφων, την αποκάλυψη και την καταγγελία των διοικήσεων, την αποχώρηση από συνεδριάσεις αλλά και το σταμάτημα των διαδικασιών των Υ. Σ. σε κρίσιμα ζητήματα όπου παραβιάζονται εργασιακά δικαιώματα. Μια τέτοια στάση έπρεπε να ακολουθηθεί και από τους αιρετούς των ΣΥΝΕΚ.

Στην εποχή του επιθεωρητισμού

Σήμερα η λειτουργία των Υ. Σ. είναι προσαρμοσμένη στα σκληρά αξιολογικά πλαίσια, με υπερενισχυμένο τον αυταρχικό τους ρόλο. Αποδεικνύεται ότι η συγκέντρωση υπερεξουσιών στους προέδρους των Υ. Σ. (καθορισμού ημερήσιας διάταξης των συνεδριάσεων, δυνατότητα να ψηφίζουν και μη μέλη των ΕΛΜΕ στις εκλογές των Υ. Σ.), σε συνδυασμό με το διαφορετικό καθεστώς αμοιβής των διοικήσεων, την αποδυνάμωση του συλλόγου διδασκόντων, την ενίσχυση του ρόλου των Διευθυντών των σχολείων και συνολικά της ιεραρχικής διοικητικής δομής διαμορφώνει ένα σώμα συγκεκριμένων οικονομικών και υπηρεσιακών συμφερόντων μέσα στην εκπαίδευση, χειραγωγημένο από την κυβέρνηση.

Τα Υ. Σ. με βάση το δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα είναι αρμόδια να κρίνουν με το ερώτημα της απόλυσης, ή του υποβιβασμού κατά ένα βαθμό τους εκπαιδευτικούς που θα χαρακτηριστούν ελλιπείς μετά από αξιολόγηση και θα καταγραφούν σε πίνακα ως «μη προακτέοι»! Το αυταρχικό πλέγμα της αξιολόγησης θα υλοποιείται και μέσω των Υ. Σ., αφού αυτά θα καθορίζουν τα κρίσιμα ζητήματα της μονιμότητας, του βαθμού, της προαγωγής και του σταθερού μισθού.

Σ’ αυτό το φόντο της νέας αυταρχικής δομής των Υ. Σ. δεν πρέπει να επιτρέψουμε στην κυβερνητική παράταξη της ΔΑΚΕ που υπονομευτικά στάθηκε στα ζητήματα της αξιολόγησης, να συμπληρώσει τα διοικητικά μέλη του ΠΥΣΔΕ. Να στηρίξουμε αιρετούς αγωνιστές από τα ψηφοδέλτια των Αγωνιστικών Παρεμβάσεων.

Παρεμβαίνουμε με μαχητικό εκπαιδευτικό κίνημα

Οι αιρετοί φυσικά δεν μπορούν να σταματήσουν από μόνοι τους τις αυθαιρεσίες και την αυταρχική εξέλιξη των Υ. Σ. Πρωτίστως, πιστεύουμε ότι την ευθύνη αυτή πρέπει να τη σηκώσουν τα σωματεία μας. Με ιδέες, σχέδιο, οργάνωση και ενεργοποίηση των συναδέλφων να αναζωογονήσουμε αγωνιστικές διαθέσεις να φέρουμε αποτελέσματα, να κατοχυρώσουμε στην πράξη τη διαφάνεια και τα αντικειμενικά κριτήρια σε όλες της υπηρεσιακές μεταβολές, να αγωνιστούμε για την αλλαγή του αντιδραστικού θεσμικού πλαισίου που ισχύει, να επιβάλουμε στις διοικήσεις να δημοσιοποιούν τις αποφάσεις τους για να τις μαθαίνει ο κλάδος. Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ προγραμματισμένα να παρεμβαίνουν σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το ΠΥΣΔΕ. Οι αιρετοί να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις του ΠΥΣΔΕ μόνο με αποφάσεις του κλάδου.

Καθορίζουμε τη δράση μας με συλλογικές αρχές

Το σημερινό αυταρχικό νομοθετικό πλαίσιο αξιοποιείται για να εξασφαλίσει την υποταγή των εκπαιδευτικών, την νομιμοποίηση αντιεκπαιδευτικών αποφάσεων και συνολικά την ενσωμάτωση του εκπαιδευτικού κινήματος. Γι’ αυτό επιμένουμε στην ανάγκη μιας αγωνιστικής, αντιδιαχειριστικής και αγωνιστικής παρέμβασης αιρετού μέσα στο ΠΥΣΔΕ. Μιας παρέμβασης στα πλαίσια των συλλογικών αρχών που έχουμε διατυπώσει (κατάργηση απόρρητου, δημοσιοποίηση – αποκάλυψη – αποχώρηση, διαρκής ενημέρωση, σύνδεση με την ΕΛΜΕ, εναλλαγή, ανακλητότητα περιορισμό της εκπροσώπησης σε θητείες). Σε μια τέτοια κατεύθυνση, ο αιρετός, σχεδιασμένα, με τα στοιχεία που θα κοινοποιεί για τη στάση όλης της διοίκησης και των μελών του ΠΥΣΔΕ, με τα γεγονότα που θα δημιουργεί και τις εξελίξεις που θα τροφοδοτεί, θα δίνει τη δυνατότητα στον κλάδο και τις ΕΛΜΕ να τα αξιοποιούν, για να ενισχύουν την παρέμβαση του εκπαιδευτικού κινήματος. Μια μαχητική, ανυπότακτη και θαρραλέα παρουσία στα Y.Σ., στηριγμένη σε ένα εφάμιλλο εκπαιδευτικό κίνημα, μπορεί να απογυμνώσει τα Y.Σ. από τις νομιμοποιητικές τους λειτουργίες. Μια τέτοια παρουσία μπορεί να ορθώσει σοβρά εμπόδια στο διοικητικό – κρατικό αυταρχισμό, ιδιαίτερα σήμερα που κύρια πλευρά του έχει την αποδοχή και εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης στην εκπαίδευση.

Ενάντια στις αυθαιρεσίες, τα ρουσφέτια και τη συνδιοίκηση.

Κόντρα στην παρακμή των κομματικών αιρετών της ΔΑΚΕ. Όχι στη

συνδιαχείριση.

Όλα για όλους. Ισότητα, αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη.

Αναζωογονούμε τα σωματεία μας, τις ΕΛΜΕ, παρεμβαίνουμε στα Υ.Σ. με

μαχητικό εκπαιδευτικό κίνημα, με αντιδιαχειριστική λογική και πρακτική.

Για αιρετούς αγωνιστές και όχι των διοικήσεων και των κυβερνήσεων

υποστηριχτές.

Όχι στα νέα μνημόνια – το σύμφωνο σταθερότητας της Ε.Ε.

Να τα ανατρέψουμε όλα και όλους – Κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ.

Ψηφίζουμε – στηρίζουμε

Για ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ : Αγωνιστική Παρέμβαση

Για ΚΥΣΔΕ : Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις

Αγώνας – ρήξη – ανατροπή

Αγωνιστική Παρέμβαση

Ήρθε η ώρα για αιρετούς αγωνιστές που θα προωθούν τις διεκδικήσεις του κλάδου!

Στις εκλογές της 5ης Νοέμβρη για Υπηρεσιακά Συμβούλια

ψηφίζουμε – στηρίζουμε:

  • Αγωνιστική Παρέμβαση(για ΠΥΣΔΕ ΑΠΥΣΔΕ)

  • Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις(για ΚΥΣΔΕ)

Υποψήφιοι για ΠΥΣΔΕΑνατολικής Θεσσαλονίκης

1. Βρόικος Δημήτρης 12ο ΕΠΑΛ Θεσ/νίκης

2. Καλόστος Σταύρος ΕΠΑΛ Επανωμής

3. Κερασαρίδης Ευστάθιος 1οΓ/Σ Πυλαίας

4. Κλοκίδου Γεωργία 3η ΕΠΑΣ Θεσ/νίκης

5. Κουτρουμπάκης Κ.1ο Εσπ. Θεσ/νίκης

6. Ντώντης Ανέστης διάθεση ΠΥΣΔΕ (διαθεσιμ.)

7. Οικονομίδου Κωνσταντίνα ΓΕΛ Βασιλικών

8. Παπαδημητρίου Ευθύμιος 15ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης

9. Πολίτου Βασιλική 7ο ΓΕΛ Καλαμαριάς

10. Σιούτη Θεοδώρα 5ο Εσπ. ΕΠΑΛ Θεσ. (διαθεσιμ.)

11. Τσανακτσίδης Ιωάννης 1ο ΓΕΛ Πανοράματος

12. Τσούκας Α. ΕΠΑΛ Επανωμής (Συνεργαζόμενος)

13. Τσούγκα Παναγ. ΕΠΑΛ Επανωμής (διαθεσιμ.)

 

*******************************************************************************************************

Υποψήφιοι για ΠΥΣΔΕΔυτικής Θεσσαλονίκης

1. Αλεξίου Δέσποινα 5ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

2. Αλεξίου Μαρία Διαπολιτισμικό ΓΕΛ Ευόσμου

3. Αμασιάδης Θόδωρος 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

4. Αναστασίου Χρύσα ΓΕΛ Κορώνειας (Λαγκαδίκια)

5. Αντωνιάδου Βασιλική 2ο Γ/Σ Χαλκηδόνας

6. Βακουφτσής Κώστας 2ο ΓΕΛ Νεάπολης

7. Βοζίκα Φωτεινή 1ο ΓΕΛ Νεάπολης

8. Γαζάκης Αντώνιος 3ο Γ/Σ Εχεδώρου

9. Γιαννιώτη Ελένη 1ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

10. Γιαννοπούλου Ιωάννα ΓΓ/Σ Κουφαλίων

11. Ζαγανίδης Χρήστος 2ο Γ. Ωραιοκάστρου

12. Θεοδωρίδου Ευδοξία 1ο Γ/Σ Συκεών

13. Ιακωβάκη Ευαγγελία 1ο Γ/Σ Συκεών

14. Καπέτης Δημήτριος 1ο ΕΠΑΛ Πολίχνης

15. Καραγιάννη Χριστίνα 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

16. Καφετζή Παναγιώτα Γ/Σ Καλλιθέας

17. Κουμμάτη Κατερίνα 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου (διαθεσ.)

18. Λαφαζάνης Ανδρέας 2ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

19. Λαθήρα Ιωάννα 2ο Γ/Σ Συκεών

20. Λαθήρας Ιωάννης 1ο Γ/Σ Συκεών

21. Λοϊζίδης Λοΐζος 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης

22. Μάσιου Ελένη ΓΕΛ Ασσήρου

23. Μαστοροπούλου Ελένη 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης

24. Μήτσος Παναγιώτης ΕΠΑΣ Κουφαλίων (διαθεσ.)

25. Μπάντσος Νίκος 1ο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων

26. Μπάσια Βούλα ΕΠΑΛ Λαγκαδά

27. Μυλωνάς Θανάσης ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων

28. Μόσχου Ελένη ΓΕΛ Αξιού

29. Μπέντση Ελευθερία 1ο Γ/Σ Συκεών

30. Οργιανέλης Άγγελος 4οΓΕΛ Σταυρούπολης

31. Παλαπανίδης Παύλος Εσ. Λ. Αμπελοκήπων

32. Πάντσιος Άγγελος ΕΠΑΛ Πολίχνης

33. Παπαλιάς Κυριάκος 2ο Γ/Σ Εχεδώρου

34. Παρτόζης Γιάννης 1ο ΕΠΑΛ Νεάπολης

35. Πεντεδέκα Αλίκη 2ο ΓΕΛ Κορδελιού

36. Πετρής Μιχάλης Γ/Σ Καλλιθέας

37. Πουλής Κώστας 2ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

38. Προεστοπούλου Αρετή Γ/Σ Διαβατών

39. Σακιζλή Αναστασία 3ο Γ/Σ Εχεδώρου

40. Σέρβου Ελένη 2ο Γ/Σ Κορδελιού

41. Σαραϊδάρη Πόπη 2ο ΓΓ/Σ Ευόσμου

42. Σπαΐας Άγγελος 4ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

43. Στεφανίδου Δέσποινα 2ο ΓΕΛ Ευόσμου

44. Στεφανίδου Σοφία 6ο Γ/Σ Σταυρούπολης

45. Σπυρίδης Αθανάσιος 4ο Γ/Σ Πολίχνης

46. Τονοζλής Γεώργιος ΕΠΑΛ Κουφαλίων

*******************************************************************************************************

Υποψήφιοι για ΑΠΥΣΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας

1. Αδαμόπουλος Παναγιώτης Γ/Σ Ευρωπού

2.Αλεμίδου Θωμαή ΓΕΛ Κασσανδρείας

3. Αλεξίου Δέσποινα 5ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

4. Αλεξίου Μαρία Διαπολ/κό ΓΕΛ Ευόσμου

5. Αμασιάδης Θόδωρος 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

6. Αναστασίου Χρύσα ΓΕΛ Κορώνειας (Λαγκαδίκια)

7. Αντωνιάδου Βασιλική 2ο Γ/Σ Χαλκηδόνας

8.Αξούριστου Χαρά 5ο ΓΕΛ Βέροιας

9. Βακουφτσής Κώστας 2ο ΓΕΛ Νεάπολης

10. Βοζίκα Φωτεινή 1ο ΓΕΛ Νεάπολης

11. Βρόικος Δημήτρης 12ο ΕΠΑΛ Θεσ.

12. Γαζάκης Αντώνιος 3ο Γ/Σ Εχεδώρου

13. Γιαννιώτη Ελένη 1ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

14. Γιαννοπούλου Ιωάννα Γ/Σ Κουφαλίων

15. Γιαννουλάκης Θεολόγης διάθ. ΠΥΣΔΕ Πιερίας

16. Γκίνος ΕυάγγελοςΓΕΛ Ευρωπού

17. Γκόλτσιος Γεώργιος Γ/Σ Κάτω Μηλιάς Πιερίας

18.Ζαγανίδης Χρήστος 2ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

19. Θεοδωρίδου Ευδοξία 1ο Γ/Σ Συκεών

20. Καλόστος Σταύρος ΕΠΑΛ Επανωμής

21. Κανταρτζής Φώτης Γ/Σ Λ.Τ. Πευκοχωρίου

22. Καπέτης Δημήτριος 1ο ΕΠΑΛ Πολίχνης

23.Καπλανίδου ΧρυσήΔιάθεση ΠΥΣΔΕ

24.Κερασαρίδης Ευστάθιος 1ο Γ/Σ Πυλαίας

25. Καραγιάννη Χριστίνα 2ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

26. Καφετζή Παναγιώτα Γ/Σ Καλλιθέας

27. Κλοκίδου Γεωργία 3Η ΕΠΑΣ Θεσ/νίκης (διαθεσιμότητα)

28. Κοροξενού Δανάη 2ο Γ/Σ Κρύας Βρύσης Πέλλας

29. Κουματζιάς Δημήτριος ΕΠΑΣ Κατερίνης

30. Κουμμάτη Κατερίνα 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου (διαθεσιμότητα)

31. Κουτίτας Κωνσταντίνος ΓΕΛ Αγ. Νικολάου

32. Κουτρουμπάκης Κων/νος 1ο Εσπ. Θεσ/νίκης

33. Λαφαζάνης Ανδρέας 2ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

34. Λαθήρα Ιωάννα 2ο Γ/Σ Συκεών

35. Λαθήρας Ιωάννης 1ο Γ/Σ Συκεών

36. Λέκκας Παναγιώτης ΓΕΛ Ιερισσού

37. Μάσιου Ελένη ΓΕΛ Ασσήρου

38. Μαστοροπούλου Ελένη 4οΓΕΛ Σταυρούπολης

39. Μήτσος Παναγιώτης ΕΠΑΣ Κουφαλίων (διαθεσιμότητα)

40. Μόσχος Αλέξανδρος ΕΠΑΛ Βέροιας

41. Μόσχου Ελένη ΓΕΛ Αξιού

42. Μπάντσος Νίκος 1ο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων

43. Μπάσια Βούλα ΕΠΑΛ Λαγκαδά

44. Μπέκης  Νικόλαος 1ο ΓΕΛ Βέροιας

45.Μπέντση Ελευθερία 1ο Γ/Σ Συκεών

46. Μπουρλέτσικας Παναγιώτης Γ/Σ Παλιουρίου

47. Μυλωνάς Θανάσης 1ο ΕΠΑΛ Αμπελοκήπων

48. Μυλωνάς Δημήτριος ΕΠΑΛ Πολυγύρου

49. Ντώντης Ανέστης διάθ.ΠΥΣΔΕ Α.Θεσ/νίκης (διαθεσιμότητα)

50. Οργιανέλης Άγγελος 4ο ΓΕΛ Σταυρούπολης

51. Παλαπανίδης Παύλος Εσπ. Λύκ. Αμπελοκήπων

52. Πάντσιος Άγγελος ΕΠΑΛ Πολίχνης

53. Παπαλιάς Κυριάκος 2ο Γ/Σ Εχεδώρου

54. Παπαδημητρίου Ευθύμιος 15ο ΓΕΛ Θεσ/νίκης

55. Παρασκευόπουλος Γιώργος ΓΕΛ Καλλικράτειας

56. Παρτόζης Γιάννης 1ο ΕΠΑΛ Νεάπολης

57. Πεντεδέκα Αλίκη 2ο ΓΕΛ Κορδελιού

58. Πετρής Μιχάλης Γ/Σ Καλλιθέας

59. Πουλής Κώστας 2ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

60. Ρέππα ΒενετίαΓ/Σ Ευρωπού

61. Σακιζλή Αναστασία 3ο Γ/Σ Εχεδώρου

62. Σαραϊδάρη Πόπη 2ο Γ/Σ Ευόσμου

63. Σέρβου Ελένη 2ο Γ/Σ Κορδελιού

64. Σιούτη Θεοδώρα 5ο Εσπ. ΕΠΑΛ Θεσ. (διαθεσιμ.)

65. Σκαλτσάς Γιώργος 4ο Γ/Σ Σερρών

66. Σπαΐας Άγγελος 4ο Γ/Σ Αμπελοκήπων

67. Σπυρίδης Αθανάσιος 4ο Γ/Σ Πολίχνης

68. Στεφανίδου Δέσποινα 2ο ΓΕΛ Ευόσμου

69. Στεφανίδου Σοφία 6ο Γ/Σ Σταυρούπολης

70. Τζένου Ευλαλία (Εύα) ΕΠΑΛ Νάουσας

71. Τονοζλής Γεώργιος ΕΠΑΛ Κουφαλίων

72. Τσανακτσίδης Ιωάννης 1ο ΓΕΛ Πανοράματος

73. Τσούκας Αντώνης ΕΠΑΛ Επανωμής (Συνεργαζόμενος)

74. Τσούγκα Παναγιώτα ΕΠΑΛ Επανωμής(διαθεσιμ.)

75. Ψιλιάγκος Ιωάννης ΓΕΛ Ιερισσού

*******************************************************************************************************

Υποψήφιοι (από Θεσσαλονίκη) για ΚΥΣΔΕ

1. Αλεμίδου Θωμαή ΓΕΛ Κασσανδρείας

2. Αμασιάδης Θεόδωρος 1ο ΕΠΑΛ Ευόσμου

3. Βρόικος Δημήτριος 12ο ΕΠΑΛ Θεσ/νίκης

4. Γαζάκης Αντώνιος 3ο Γ/Σ Εχεδώρου

5. Ζαγανίδης Χρήστος 2ο Γ/Σ Ωραιοκάστρου

6. Θεοδωρίδου Ευδοξία 1ο Γ/Σ Συκεών

7. Καπέτης Δημήτριος 1ο ΕΠΑΛ Πολίχνης

8Κουτρουμπάκης Κων. 1ο Εσπερ. Θεσ/νίκης

9. Κρεασίδης Γιώργος Γ/Σ Ερεσού Λέσβου

10. Λαθήρα Ιωάννα 2ο Γ/Σ Συκεών

11. Λαθήρας Ιωάννης 1ο Γ/Σ Συκεών

12. Μόσχου Ελένη ΓΕΛ Αξιού

13. Μπέντση Ελευθερία1ο Γ/Σ Συκεών

14 Πεντεδέκα Αλίκη 2ο ΓΕΛ Κορδελιού

15. Σαραϊδάρη Πόπη 2ο Γ/Σ Ευόσμου

16. Στεφανίδου Σοφία6ο Γ/Σ Σταυρούπολης

17. Τονοζλής Γεώργιος ΕΠΑΛ Κουφαλίων

18. Τσανακτσίδης Γιάννης 1ο ΓΕΛ Πανοράματος

*******************************************************************************************************

Για αιρετούς αγωνιστές και όχι των διοικήσεων και των κυβερνήσεων υποστηριχτές Ψηφίζουμε – στηρίζουμε

Για ΠΥΣΔΕ – ΑΠΥΣΔΕ : Αγωνιστική Παρέμβαση

Για ΚΥΣΔΕ : Αγωνιστικές Παρεμβάσεις-Συσπειρώσεις-Κινήσεις

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*