Καταγγέλλουμε το νέο όργιο του κυβερνητικού αυταρχισμού, της αστυνομοκρατίας και των συλλήψεων!

Να αφεθούν άμεσα ελεύθεροι όλοι οι προσαχθέντες και συλληφθέντες!

Να μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο!

Η κυβέρνηση της ΝΔ προκαλεί τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες του λαού μας. Προσβάλλει τη μνήμη του νεκρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, που δολοφονήθηκε από το χέρι του του ειδικού φρουρού Κορκονέα. Ανήμερα της μαύρης επετείου ακολουθεί την οδό των χουντικών και φασιστικών απαγορεύσεων που εγκαινίασε στο Πολυτεχνείο. Η ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ εφαρμόζει ξανά την πολιτική της σιδηράς πυγμής, επιδίδεται σε νέο κρεσέντο αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας.

Με πρόσχημα την πανδημία έχει επιβάλει από τα ξημερώματα της Κυριακής το χουντικό καθεστώς της απαγόρευσης των συναθροίσεων και προχωρά σε προσαγωγές και διωγμούς όσων τολμούν να παραβρεθούν στο σημείο της άγριας δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Ήδη δεκάδες συνδικαλιστικά στελέχη, υγειονομικοί που μάχονται για τη Δημόσια Υγεία, ακόμα και οι δικηγόροι της δίκης ενάντια στην εγκληματική οργάνωση της Χ.Α συλλαμβάνονται από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η κυβέρνηση της Δεξιάς, των ΜΑΤ και της τρομοκρατίας, θέλει να επιβάλλει σε ολόκληρη την κοινωνία γενικό σιωπητήριο. Καμία σχέση δεν έχουν τα πρωτοφανή μέτρα καταστολής και αστυνομοκρατίας με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Αντίθετα θέλει να κάμψει τους αγώνες του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εγκληματική πολιτική της. Γι αυτό και κατασυκοφαντεί, καταστέλλει, εξαπολύει διωγμούς, επιβάλλει εξοντωτικά πρόστιμα όσους ορθώνουν ανάστημα ενάντια στην βαρβαρότητα της πολιτικής της.

Η πολιτική της καταστολής της τρομοκράτησης του λαού και της νεολαίας δεν θα περάσουν Οι αγώνες μας θα πουν την τελευταία λέξη! Καλούμε όλο το δημοκρατικό κόσμο της εκπαίδευσης να καταγγείλει απερίφραστα το καθεστώς της κυβερνητικής τρομοκρατίας και καταστολής! Καλούμε όλα τα σωματεία να εκφράσουν την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους σε όσους διώκονται!

Απαιτούμε

  • Nα απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι συλληφθέντες!

  • Να μην ασκηθεί καμία δίωξη και να μην επιβληθεί κανένα πρόστιμο!

Κάτω η αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης των ΜΑΤ, της βίας και της αστυνομοκρατίας!

Ο Αγώνας για Ψωμί – Υγεία – Παιδεία – Δημοκρατία συνεχίζεται!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*