Εκπαιδευτικοί Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής: ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ! την έκτακτη εισφορά

  • Η πρώτη δόση πρέπει να πληρωθεί έως 30/09, σύμφωνα με το σημείωμα της ΔΟΥ. Αν δεν το πληρώσεις έως τότε, προστίθεται προσαύξηση 1% κάθε μήνα. Π.χ. Εάν είναι 300 ευρώ η δόση,  έως 30/10, το ποσό που πρέπει να πληρωθεί είναι 303 ευρώ.
  • Άρα, αν καθυστερήσουμε έστω και ένα ή δυο μήνες να το πληρώσουμε, η προσαύξηση είναι αμελητέα. Να αρνηθούμε μαζικά να πληρώσουμε, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν μαζί με την έκτακτη εισφορά!
  • Στην περίπτωση που χρειαστούμε φορολογική ενημερότητα μπορούμε να την πάρουμε τώρα, πριν την προθεσμία καταβολής της δόσης. Η φορολογική ενημερότητα ισχύει για 1-12 μήνες, ανάλογα με την περίπτωση.
  • Για τις απειλές τους (για αναγκαστικά μέτρα, κατασχέσεις, πλειστηριασμούς), κυρώσεις μπορούν να υπάρξουν για ποσά των 5.000 ευρώ και άνω.
  • Τέλος, ακόμα ένας λόγος να καθυστερήσουμε την πληρωμή της έκτακτης εισφοράς, είναι για να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους δεν έχουν να την πληρώσουν!
Η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής συμμετέχει στη Διαμαρτυρία που διοργανώνει το Σωματείο της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης στην περιοχή μας την Πέμπτη 29/9/11.
Όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε!
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ των Μνημονίων!
Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής:
  • ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, κεφάλαιο, τράπεζες,ΕΕ,ΔΝΤ                       
  • ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ παιδεία, υγεία, δημόσια περιουσία
  • ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, την κρίση και το χρέος τους
Η βάρβαρη και άδικη επιδρομή κυβέρνησης και τρόικας σε βάρος των εργαζομένων δεν έχει τέλος. Κυβέρνηση και τρόικα έχουν ανακηρυχθεί σε «σωτήρες» του κεφαλαίου, των τραπεζών, των μεγαλοεργοδοτών και εγκληματικοί δήμιοι των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Τρομοκρατούν και φοβίζουν τον κόσμο και ύστερα παίρνουν τα πιο αντιλαϊκά και δυσβάστακτα μέτρα τα οποία βυθίζουν τη χώρα και τους εργαζόμενους ακόμα πιο βαθιά στην ανεργία, την εξαθλίωση, τη φτώχεια και την ύφεση. Είναι αποφασισμένοι να ξεπουλήσουν τη χώρα και το λαό για να σωθούν οι Τράπεζες και το μεγάλο Κεφάλαιο.
Δεν θέλουμε να πληρώσουμε το χρέος γιατί δεν ανεχόμαστε να μην έχουν βιβλία και μόρφωση οι μαθητές μας, γιατί δεν ανεχόμαστε να κόβουν το ρεύμα σε ανήμπορους γέροντες, άνεργους και χαμηλοσυνταξιούχους, γιατί δε θέλουμε να μας γυρίσουν έναν αιώνα πίσω, γιατί δε θέλουμε να μας μετατρέψουν σε ανθρώπους των σπηλαίων.
Διεκδικούμε το δικαίωμα στη ζωή με δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. Το Χρέος δεν είναι του λαού και των εργαζομένων. Αρνούμαστε να το πληρώσουμε.  Το μόνο χρέος που έχουμε απέναντι στα παιδιά μας και στο μέλλον, είναι αυτό της αντίστασης και του αγώνα. Οι απειλές τους δε μας φοβίζουν και δε μας τρομοκρατούν.
Οι εποχές των ατομικών λύσεων και εκτονώσεων έχουν παρέλθει. Είναι η ώρα της συλλογικής αντίστασης. Για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας να μην πληρώσουν τα χαράτσια που δεν έχουν τέλος. Καλούμε σε μαζικό ξεσηκωμό ενάντια στις έκτακτες ληστρικές εισφορές, οι οποίες μόνο έκτακτες δεν είναι.
 Σε αυτά τα πλαίσια το Δ.Σ του Συλλόγου μας αποφασίζει:
 Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μην εφαρμοστούν τα αντιλαϊκά μέτρα, για να μη πτωχεύσει ο λαός.
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 καλούμε όλους τους συναδέλφους καθώς και τα άλλα σωματεία και τους πολίτες των Άνω Λιοσίων, του Ζεφυρίου και της Φυλής σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας, στη 13:30, μπροστά στην Εφορία των Άνω Λιοσίων, όπου θα κάψουμε μαζικά όλα τα «χαρατσόχαρτα».
Μπορούμε με καλή οργάνωση και σχεδιασμό, να υψώσουμε τείχος στη βαρβαρότητα και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική.
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ – ΖΕΦΥΡΙΟΥ – ΦΥΛΗΣ

    SITE     www.pefilis.gr                         e-mail:  syllogosfilis@p-e-filis.gr
 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*