ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής: Καταγγελία για τα βιβλιοπωλεία «Ελευθερουδάκης»

Η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής μας καλεί να «βομβαρδίσουμε» με μηνύματα διαμαρτυρίας το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ (φαξ: 210-3258454, μέιλ: elebooks@books.gr) για τη στάση του απέναντι στους εργαζόμενους. Διαβάστε τη σχετική καταγγελία:

Το Σωματείο καθηγητών Β/βάθμιας Εκπ/σης, ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής, στη ΓΣ, στις 15/9/11, αποφάσισε να καταγγείλει τις άδικες και καταχρηστικές επιλογές της εταιρίας Διεθνές Βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ. Οι 18 απολύσεις εργαζομένων που έγιναν στο κεντρικό κατάστημα (οδός Πανεπιστημίου, Αθήνα), με επίκληση την κρίση και τη μετακόμιση σε διπλανό κτίριο είναι μια επιλογή απαράδεκτη και αντεργατική.Τα βιβλιοπωλεία ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ με τόσα υποκαταστήματα, με καταστήματα franchise, με συμμετοχή στα καταστήματα NEWSTAND-ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ, με συμμετοχή στην εταιρία Logistics ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΜΗΣ μιλούν για κρίση!!! Η «ναυαρχίδα» της λιανικής πώλησης βιβλίου, που επί χρόνια έχαιρε της κρατικής υποστήριξης, σήμερα δεν «βγαίνει» και προχωρά σε απολύσεις!!! Πρόκειται για καθαρή κοροϊδία.

Η τακτική των εργοδοτών, να φορτώσουν τα βάρη της δικής τους κρίσης στις πλάτες των εργαζομένων, δεν πρέπει να περάσει. Δε μοιραστήκαμε τόσα χρόνια τα κέρδη τους, δε θα πληρώσουμε τώρα την κρίση τους υπαρκτή ή πλασματική.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου – Χάρτου Αττικής και υποστηρίζουμε τον αγώνα τους. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους και ζητάμε:

– Να σταματήσουν οι απολύσεις

– Να επαναπροσλάβετε τον Χαράλαμπο Αρμπιλιά

– Να τηρείτε τη συλλογική σύμβαση εργασίας του κλάδου, να καταβάλετε δηλαδή στους εργαζόμενους το επίδομα ταμειακών λαθών και το επίδομα ξένης γλώσσας.

– Να καταβληθούν τα δεδουλευμένα σε όλους τους εργαζόμενους. Να σταματήσει το αίσχος της καθυστέρησης πληρωμής μισθών.

Να βομβαρδίσουμε με μηνύματα διαμαρτυρίας τον ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗ

(φαξ: 210-3258454, μέιλ: elebooks@books.gr)

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής

http://elme-alzefy.blogspot.com    elmealzefy@gmail.com


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*