ΠΕΣΕΚ: Επείγουσα ανακοίνωση για Γ.Σ και εκλογές

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ            (Π.Ε.Σ.ΕΚ.)

http://syntaxekpedeftikoi.blogspot.com/,  mail:syntaxekpedeftikoi@gmail.com                           Αθήνα 27.10. 2014

Επείγουσα  ανακοίνωση για Γ.Σ και εκλογές

  1. Πέμπτη,  13 Νοεμβρίου 2014, θα γίνει η εκλογοαπολογιστική Γ.Σ του σωματείου μας, στο Πνευματικό Κέντρο Κωνσταντινουπολιτών , 1ος όροφος, Δ. Σούτσου 46 και Λ. Αλεξάνδρας, απέναντι από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ των Αμπελοκήπων.
  2. Ώρα Γ.Σ  10.30.  Οι εκλογές  θα συνεχισθούν  μέχρι  16.00. Παράκληση οι υποψηφιότητες-  για τη διευκόλυνση  εκτύπωσης των ψηφοδελτίων – να υποβληθούν μέχρι Δευτέρα 10/11, 10.00 π.μ στα email:     tasstavro@gmail.com    και stakost53@gmail.com  Αν υποβληθούν υποψηφιότητες παρατάξεων, σε περίπτωση υποβολής υποψηφιοτήτων μετά τη 10η Νοέμβρη, δεν είναι δυνατή η εκτύπωση ψηφοδελτίων. 
  3. Η  ετήσια συνδρομή εγγραφής στο σωματείο έχει  οριστεί  σε  10€. Για όσους συναδέλφους διαμένουν στην επαρχία το ποσό της συνδρομής ορίζεται 5€, επειδή μπορεί να δίνουν συνδρομή και σε τοπικά παραρτήματα. Όσοι συνάδελφοι θέλουν να ενισχύσουν το σωματείο, μπορούν να καταθέτουν τη συνδρομή τους στο λογ.ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 714/602962-06 στην ταμία του σωματείου Σουραή Ροδάνθη, EMAIL rosisourai@gmail.com .   Παράκληση όσοι καταθέσουν τη συνδρομή τους στην τράπεζα να δηλώσουν το όνομά τους και να μας στείλουν τα στοιχεία τους με τη διεύθυνση διαμονής τους στο  email του σωματείου. Όσοι  έχουν καταβάλει συνδρομή ένα χρόνο  μετά την προηγούμενη εκλογοαπολογιστική   Γ.Σ του  σωματείου μας, δηλ. μετά την 12.6.2014  θεωρούνται ότι έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους για τη νέα συνδικαλιστική χρονιά  και θα ψηφίσουν χωρίς να καταβάλουν άλλη συνδρομή. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι -και οι νέοι  συνταξιούχοι και οι επιθυμούντες να εγγραφούν για πρώτη φορά στο σωματείο μας-θα καταβάλουν  τη συνδρομή των 10€ ή 5€ (για τους εξ επαρχίας).
  4. Στη Γ.Σ  θα γίνει ενημέρωση για τις προσφυγές  στο ταμείο πρόνοιας( ΤΠΔΥ) , ΣΤΕ  και ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ   Δικαστήριο.  Επίσης για τις προσφυγές στα Διοικητικά Πρωτοδικεία. Στη Γ.Σ έχουν κληθεί οι αιρετοί εκπρόσωποι  στα επικουρικά ταμεία  για ενημέρωσή  μας. Καταβάλλεται προσπάθεια να παραστεί και εκπρόσωπος του ΤΠΔΥ  (ΕΦΑΠΑΞ).

 Το σωματείο απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. Η  δύναμή μας εξαρτάται από τη δική  σας συμμετοχή. Ένα σωματείο δυνατό και που αντιστέκεται , ακούγεται και έχει κύρος.

                          Για την Π.Ε.Σ.ΕΚ

   Ο πρόεδρος                                Η  Γ. Γραμματέας

Τάσος Σταυρόπουλος                      Πόπη Μαζοκόπου

Ετικέτες , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *