ΕΛΜΕ Ηρακλείου: Ακύρωση σεμιναρίου διευθυντών (3η ομάδα- 6ο ΕΠΑΛ) Πεμ. 19/6

Παρά την καθημερινή πλέον διατύπωση του αιτήματός μας για ακύρωση των σεμιναρίων- παρωδία λόγω της ακύρωσής τους στην πράξη αλλά και των εξετάσεων των παιδιών στα σχολεία που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, η διοίκηση διατηρεί αδιάλλακτη στάση και επιμένει.

Σήμερα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στο 6Ο ΕΠΑΛ, ημέρα Πανελλαδικών Εξετάσεων !!!

Τα σχόλια είναι περιττά.

Το σεμινάριο των διευθυντών της 3ης ομάδας ακυρώθηκε με την παρουσία και την παρέμβαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ και των συναδέλφων, που παρευρέθηκαν στον χώρο του σεμιναρίου.

Αυτό γιατί δηλώσαμε ότι θα παραμείνουμε μέσα στον χώρο του σεμιναρίου έως ότου αποχωρήσουν οι συνάδελφοι που επιθυμούσαν άρον-άρον να πραγματοποιηθεί.

Ενώ τις προηγούμενες ημέρες υπήρχε μικρή μερίδα διευθυντών (1-2 κάθε φορά), που εκδήλωσαν την επιθυμία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, σήμερα υπήρχαν 6-7 διευθυντές που όχι μόνο δήλωναν επιθυμία να παρακολουθήσουν το σεμινάριο αλλά εισήλθαν και στον χώρο του σεμιναρίου περιμένοντας με ανυπομονησία (!!) την έναρξή του.

Η παρέμβαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ και των συναδέλφων ήταν άμεση. Με την είσοδό μας στον χώρο, ζητήσαμε από τους συγκεκριμένους διευθυντές να συνταχθούν με την συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου και να δηλώσουν απεργοί.

Η στάση τους παρέμεινε ίδια.Δεν άλλαξε ούτε μετά την πρότασή μας να αποχωρήσουμε όλοι μαζί.

Με δεδομένη τη βούλησή τους να παραμείνουν, ζητήσαμε από τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας να ακυρώσει το σεμινάριο διότι τα μέλη του ΔΣ και οι συνάδελφοι θα παρέμεναν μέσα στην αίθουσα για όσο χρονικό διάστημα απαιτούνταν μέχρι την ακύρωσή του.

Οι καθηγητές, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο (χθες απεργία γιατρών – νοσηλευτών κ.λπ.) τάσσονται ενάντια στην αξιολόγηση-λαιμητόμο και ζητούν με τον σύλλογό τους την ακύρωση των σεμιναρίων από τη Διοίκηση αλλά κυρίως την μη συμμετοχή των Διευθυντών των σχολείων.

  • Χαιρετίζουμε τη στάση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Διευθυντών, οι οποίοι έκαναν χρήση της απεργιακής κινητοποίησης όσο και τη στάση των συναδέλφων που με την παρουσία τους έξω από τον χώρο του σεμιναρίου, δηλώνουν για μια ακόμα φορά ξεκάθαρα την κατηγορηματική αντίθεσή τους.

  • Καταδικάζουμε τη στάση μικρής μερίδας διευθυντών, που σήμερα επέμεναν για την επιμόρφωσή τους δηλώνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ορισμένοι ότι είναι κατά της αξιολόγησης!!!

Η ΕΛΜΕ Ηρακλείου

– Καλεί τη Διοίκηση για ακόμη μία φορά να ακυρώσει τα σεμινάρια-παρωδία.

– Καλεί τους συναδέλφους διευθυντές να κάνουν χρήση της απεργίας και να συνταχθούν με όλο τον κλάδο αλλά και την συντριπτική πλειοψηφία των διευθυντών, που σε όλη τη χώρα στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση δεν συμμετείχαν.

– Καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς έξω από τα κέντρα επιμόρφωσης.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

ΣΤΟ 6Ο ΕΠΑΛ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20ΙΟΥΝΙΟΥ

ΣΤΙΣ 8:00 π. μ.

ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

 

Για το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Ηρακλείου

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*