Να αθωωθεί ο Π. Αντωνόπουλος. Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 22/1, 6.00 μμ, στα Προπύλαια

Ανακοίνωση των Παρεμβάσεων ΔΕ:

Κάτω τα χέρια από τις λαϊκές και εργατικές ελευθερίες!

Να αθωωθεί ο Παύλος Αντωνόπουλος

Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 22/1 6.00 μμ στα Προπύλαια

και στην πορεία στη Βουλή

 Όλοι στη συγκέντρωση στα Δικαστήρια (πρώην σχολή Ευελπίδων – κτήριο 7)

Πέμπτη 23/1 9.00 πμ

23 Γενάρη δικάζεται από αναβολή, ο Παύλος Αντωνόπουλος. Η σύλληψη και παραπομπή σε δίκη του συντρόφου μας κι αγωνιστή καθηγητή, μέλους της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ, έγινε με την ανυπόστατη κύρια κατηγορία της «συμμετοχής σε παράνομη συγκέντρωση», όπως απεφάσισε και διέταξε ο αστυνομικός διευθυντής της ΓΑΔΑ, Κ. Μαχαιρίνας, κατόπιν εντολής του υπουργού Προστασίας Πολίτη, Ν. Δένδια.

Πραγματική αιτία είναι ο παροξυσμός αυταρχισμού και καταστολής της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που αποκορύφωμα της είχε τη χουντικής έμπνευσης απαγόρευση της συγκέντρωσης κατά της ελληνικής προεδρίας και της ΕΕ, την Τετάρτη 8 Γενάρη. Τα δημοκρατικά δικαιώματα, «βλάπτουν σοβαρά την ασφάλεια» κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου, καθώς ετοιμάζονται για νέα μέτρα εργατικής και νεολαιίστικης γενοκτονίας. Φοβούνται! Θέλουν να θωρακιστούν απέναντι στον πολιτικό κίνδυνο της ανατροπής τους από ένα λαό που στενάζει από την ανεργία, τη λιτότητα, την ανέχεια και την ταπείνωση. Είναι επικίνδυνοι για τη ζωή μας, τα δημοκρατικά δικαιώματα, το παρόν και το μέλλον μας.

Η ΟΛΜΕ και η ΑΔΕΔΥ, πλήθος συνδικάτων, , δημοκρατικές αντιφασιστικές κινήσεις και μαζικοί λαϊκοί φορείς,  η Κίνηση για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας (ΚΕΔΔΕ), πολιτικές οργανώσεις, καλούν σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας την Τετάρτη 22/1 στα Προπύλαια και την Πέμπτη 23/1 στα Δικαστήρια. Για την αθώωση του Παύλου Αντωνόπουλου, για την υπεράσπιση των λαϊκών ελευθεριών και των δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Η αντίσταση, η ελευθερία και η σκέψη δε φυλακίζονται. Ούτε οι απαγορεύσεις, ούτε οι συλλήψεις, ούτε η καταστολή θα μας σταματήσουν. Με το μαχόμενο εκπαιδευτικό, εργατικό και λαϊκό κίνημα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να ανατραπεί η πολιτική κυβέρνησης – κεφαλαίου – ΕΕ – ΔΝΤ και όσοι την υπηρετούν. Για την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ και το ευρώ και κάθε ιμπεριαλιστικό οργανισμό.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ- ΤΟΥ ΛΑΟΥ Η ΠΑΛΗ ΘΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*