Εβδομάδα δράσεων της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας ενάντια στην Αυτοαξιολόγηση – Αξιολόγηση

Αγαπητοί συνάδελφοι,

            Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία, δύναμη και αγωνιστική αισιοδοξία! Είναι σίγουρο πως θα τα χρειαστούμε γιατί μετά το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς 2013-14, με σωρεία κενών, προβλημάτων και σκληρής λιτότητας για την Παιδεία,  το 2014 ξεκινάει με την απόπειρα του Υπουργείου να φορτώσει όλη αυτή την απαξίωση και την αντιλαϊκή πολιτική του στις πλάτες μας!

            Η ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, στο πλαίσιο της εβδομάδας δράσης ενάντια στην Αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας και την Αξιολόγηση γενικότερα, σας διαβιβάζει τις σχετικές αποφάσεις του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, που κινούνται στην κατεύθυνση των ήδη ειλημμένων αποφάσεων του κλάδου (από Γ.Σ. Προέδρων και Συνέδρια), αλλά και των αποφάσεων και της φιλοσοφίας της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας.

            Επίσης, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας έχει προγραμματίσει τις παρακάτω δράσεις:

  • Ανοιχτό Δ.Σ., την Τρίτη 14/1 στις 4 μ.μ. στο Γυμνάσιο Κερασοχωρίου, για να συζητήσει και αποφασίσει για το πώς οργανώνουμε την πάλη μας στο ζήτημα της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης αλλά και στο ζήτημα του προγράμματος δράσης της ΟΛΜΕ. Η ανοιχτή αυτή συνεδρίαση πραγματοποιείται στο Κερασοχώρι, προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των συναδέλφων από τα σχολεία της περιφέρειας,
  • Περιοδείες στα σχολεία της περιφέρειας: Από τον Πρόεδρο και τη Γ. Γραμματέα, την Τρίτη 14/1, στα Γυμνάσια Γρανίτσας και Ραπτόπουλου και από τη Γ. Γραμματέα και την Οργανωτική Γραμματέα, την Πέμπτη 16/1, στα Γυμνάσια Κερασοχωρίου και Δ. Φραγκίστας, καθώς και στο ΕΠΑΛ Δ. Φραγκίστας. Καλούμε τους Συλλόγους Διδασκόντων, ύστερα από τη σχετική ενημέρωση που θα κάνει η ΕΛΜΕ, να συνεδριάσουν προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση σύνταξης πρακτικού της ΟΛΜΕ ενάντια στη διαδικασία αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας.
  • Σύσκεψη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων και την Αντιπεριφέρεια , προκειμένου να συζητηθούν οι προτάσεις της ΕΛΜΕ για το ζήτημα της μετακίνησης των συναδέλφων που διατίθενται για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλα σχολεία, στη βάση της ήδη ειλημμένης απόφασης και των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί.

ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ!

ΕΝΙΑΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

       Ο Πρόεδρος                                                        Η  Γ. Γραμματέας 

           Μαστροκώστας Κώστας                                             Πανοπούλου Φωτεινή

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*