ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Οι μακελάρηδες της Μέσης Ανατολής, το δολοφονικό-ρατσιστικό κράτος του Ισραήλ, με μια επίθεση που κουρελιάζει και την πιο υποτυπώδη έννοια διεθνούς δικαίου, επιτέθηκαν στα πλοία ανθρωπιστικής βοήθειας που έπλεαν προς την κατεχόμενη Γάζα. Η επίθεση, από αέρα και θάλασσα, οδήγησε στη δολοφονία ή και σε βαρύ τραυματισμό άγνωστο αριθμό πολιτών από 50 χώρες που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες ακτιβιστών που επέστρεψαν στην Ελλάδα, δεκάδες από τους υπόλοιπους ακτιβιστές, αφού οδηγήθηκαν στο Ισραήλ, βασανίστηκαν και κακοποιήθηκαν.

Το αιματοκύλισμα αυτό έγινε σε διεθνή χωρικά ύδατα και αποτελεί ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΕΙΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ και ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ενώ οι συλλήψεις συνιστούν ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η επίθεση αυτή, κορυφή της δολοφονικής δράσης του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού και όσων αντιστέκονται στη γενοκτονία των Παλαιστινίων, εξευτελίζει τα Ενωμένα Έθνη, κάθε διεθνή οργανισμό, κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και δρομολογεί απρόβλεπτες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

Oι σύμμαχοι και συμπαραστάτες των δολοφόνων, οι ΗΠΑ, δήθεν «ζητούν διευκρινίσεις» και αρνούνται το ελάχιστο, να επικυρώσουν δηλαδή καταδικαστικό ψήφισμα στο πλαίσιο του ΟΗΕ, χαιρετίζοντας έτσι τη διεθνή αλητεία και τους κομάντος-φονιάδες.

Άφαντος και άλαλος παραμένει ο υπουργός εξωτερικών της ιμπεριαλιστικής Ε.Ε, που με την εύγλωττη σιωπή του στηρίζει τη δολοφονική επίθεση.

Ο Νετανιάχου και η σιωνιστική κυβέρνησή του κρατούν απομονωμένους στην ιδιότυπη φυλακή της Γάζας 1.500.000 παλαιστίνιους χωρίς τα στοιχειώδη για την επιβίωσή τους, προεκτείνουν σε εκατοντάδες χιλιόμετρα το ρατσιστικό τείχος στη Δυτική Όχθη, κρατούν φυλακισμένους πάνω από 15.000 πολιτικούς κρατούμενους παλαιστινίους, οδηγούν ουσιαστικά σε εξόντωση τον παλαιστινιακό λαό

Η ελληνική κυβέρνηση, απασχολημένη με το πώς θα κομματιάσει τις ζωές των εργαζομένων σε συνεργασία με ΔΝΤ και ΕΕ, περιορίστηκε στην έκφραση συλλυπητηρίων προς τις οικογένειες των θυμάτων, σαν να πρόκειται για μια φυσική καταστροφή, και στην αναβολή κοινής στρατιωτικής άσκησης με τους δολοφόνους.

Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση:

  • Να ενεργήσει για την άμεση απελευθέρωση όλων των αιχμαλώτων και την επιστροφή των σκαφών «του Στόλου της Ελευθερίας» και του ανθρωπιστικού υλικού που αυτός μετέφερε.
  • Να κλείσει την πρεσβεία του Ισραήλ και να διακόψει κάθε σχέση με το ‘κράτος’- διεθνή τρομοκράτη.

 

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ

 

ΑΘΗΝΑ, 1/6/2010

6974438720, www.paremvaseis.org