Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Απόφαση της Γεν. Συνέλευσης για συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα

Η  Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ που έγινε στις 20.9.αποφάσισε να συγκροτηθεί Επιτροπή Αγώνα, η οποία  θα έχει στις προτεραιότητές της και στον προσανατολισμό της λειτουργίας της την υλοποίηση των αποφάσεων του κλάδου.

Η Επιτροπή Αγώνα θα λειτουργεί με ανοιχτές διαδικασίες στη συμμετοχή των συναδέλφων.  Απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους που θέλουν να συμβάλλουν στην ενεργοποίηση και στη συμμετοχή του κλάδου στις  αποφάσεις του.

Η  Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ καλεί σε συνάντηση την Κυριακή 23/9, στις 6.30 μ.μ., στο 1ο Γ. Σταυρούπολης Η Επιτροπή Αγώνα στη συνάντηση αυτή θα συζητήσει πως θα συμβάλλει με συγκεκριμένες δραστηριότητες και μέτρα στην επιτυχία της 24ωρης πανεργατικής απεργίας της 26 Σεπτεμβρίου (αξιοποίηση αφίσας ανακοίνωσης και άλλων υλικών της ΟΛΜΕ και της ΕΛΜΕ, επισκέψεις στα σχολεία, οργάνωση ενημερώσεων γονιών μαθητών, κ.α.)

Η  Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ καλεί τους συναδέλφους και τους Συλλόγους Διδασκόντων να ανταποκριθούν στην προσπάθεια που γίνεται  οι αγώνες μας να είναι μαζικοί και αποτελεσματικοί και να συμμετάσχουν στην προγραμματισμένη συνάντηση της Κυριακής  Ο κάθε σύλλογος στη βάση των αποφάσεων του κλάδου να συγκροτήσει επιτροπή αγώνα σε κάθε σχολείο, η οποία και θα συμβάλλει στην ενεργοποίηση όλου του δυναμικού των εκπαιδευτικών του σχολείου και την άμεση συμμετοχή όλων στην 24ωρη απεργία. Οι Σύλλογοι να συμμετάσχουν τουλάχιστον με  ένα μέλος τους στη συνάντηση της Κυριακής.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*