6η Πανελλαδική Συνάντηση Συλλόγτων ΔΕΠ, Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012, 12μμ ΕΜΠ Πατησίων

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Καταρχάς ευχόμαστε τη νέα χρονιά να είμαστε όλοι και όλες υγιείς ώστε να συνεχίσουμε να στεκόμαστε με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη και να αντιστεκόμαστε στην προσπάθεια ολοκληρωτικής μετάλλαξης του χαρακτήρα του Δημόσιου Πανεπιστημίου.

•         Η θέση που ομόφωνα έχει εκφραστεί στις Πανελλαδικές Συναντήσεις Συλλόγων ΔΕΠ είναι η ματαίωση των εκλογών Συμβουλίων.
•         Οι οργανωτικές επιτροπές εκλογής Συμβουλίων σε 3 από τα Ιδρύματα (Πελοποννήσου, Πάντειο, Θεσσαλίας) έχουν ανακοινώσει ημερομηνίες διεξαγωγής μέχρι το τέλος του τρέχοντος μήνα. Η εκλογική διαδικασία που επρόκειτο να γίνει στις 23/1 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, αναβλήθηκε!•         Τα χρονοδιαγράμματα που προβλέπονται στον Ν.4009/2011, το ένα μετά το άλλο δεν μπορούν να επιτευχθούν, αποτυπώνοντας την αντίθεση της μεγάλης πλειονότητας (έστω και κατά ένα μέρος σιωπηλής) της πανεπιστημιακής κοινότητας.
•         Μέσα στις επόμενες μέρες συναντάται επιτροπή της Συνόδου των Πρυτάνεων με τον αναπληρωτή Υπουργό ΠΔΒΜΘ για τον προϋπολογισμό των Ιδρυμάτων.
•         Ο συντονισμός και η κοινή δράση των Συλλόγων Διδασκόντων σε αυτήν την εξαιρετικά κρίσιμη φάση είναι απολύτως αναγκαία.

Σας καλούμε στην 6η Πανελλαδική Συνάντηση Συλλόγων ΔΕΠ στην Αθήνα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, 12 μεσημέρι
ΕΜΠ οδού Πατησίων (ο ακριβής χώρος θα προσδιοριστεί και θα ανακοινωθεί σε επόμενο μήνυμα)

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μετά από απόφαση για σχετική πρωτοβουλία από την ΓΣ του Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Τάκης Πολίτης
Πρόεδρος Ενιαίου Συλλόγου Διδασκόντων Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*