Απολογισμός της ΕΛΜΕ Α. Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής: με στόχο το συντονισμό δράσης και την ενεργητική συμμετοχή των εργαζομένων

 Όταν η αδικία γίνεται νόμος, τότε η αντίσταση είναι ο μόνος δρόμος

 Συνάδελφοι,

 Μια πρωτοφανής αυταρχική αντιλαϊκή καταιγίδα εξελίσσεται για δεύτερη συνεχή χρονιά κόντρα στους εργαζόμενους της χώρας. Κυβέρνηση – ΕΕ – ΔΝΤ ξηλώνουν με μεγάλη ταχύτητα όλες τις κατακτήσεις μας. Το σχέδιό τους  είναι πια ξεκάθαρο: Ούτε ίχνος δικαιώματος στους εργαζόμενους σε εισόδημα, εργασιακές σχέσεις, ασφάλιση – περίθαλψη και συλλογικές συμβάσεις. Τα βασικά κι αναγκαία κοινωνικά αγαθά υπονομεύονται ή κινδυνεύουν άμεσα από το μεγάλο κεφάλαιο με φόντο τη ζοφερή πραγματικότητα της απαξίωσης και της φτώχειας και για πολλούς της ανεργίας και της απόγνωσης. Όλα αυτά γίνονται παράλληλα με μια πραγματική εκτροπή σε σχέση με την κρατική βία, την καταστολή και τους φοροεισπρακτικούς εκβιασμούς με τα χαράτσια και τους μισθούς πείνας.

 Ταυτόχρονα, αντίστοιχη επίθεση ξεδιπλώνεται στο χώρο της εκπαίδευσης. Ο στόχος είναι να επικρατήσει το νέο, αλλά, άγρια ταξικό και φτωχό σχολείο, φτηνό για το κράτος, ακριβό για το λαό και τα παιδιά του. Είναι ένα αυταρχικό σχολείο με μαθητές και εκπαιδευτικούς τρομοκρατημένους χωρίς βιβλία και χωρίς δικαιώματα. Και η σχολική χρονιά 2011-2012 είναι η χειρότερη ίσως μετά τον πόλεμο. Η κρισιμότητα της κατάστασης αυτής που ζούμε τα δύο τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την αδράνεια και τη διάλυση που έχουν επιφέρει οι συνδικαλιστικές ηγεσίες, γεννούν δύο επείγουσες ανάγκες:

  1. Τον καλύτερο συντονισμό της δράσης από τη βάση για να ισχυροποιηθεί το μέτωπο αντίστασης κι   αγώνα των εργαζομένων.
  2. Την ενεργητική συμμετοχή του μεγάλου δυναμικού των εργαζομένων σε ρόλο υποκείμενου ζωντανών δράσεων και πρωτοβουλιών.

Αυτή την αναγκαιότητα προτάξαμε, έχοντας τις παρακαταθήκες του παρελθόντος, ως ΔΣ με αγώνες τόσο τοπικά όσο και κεντρικά που η χρονιά αυτή είχε πολλούς, στα συλλαλητήρια και στις διαμαρτυρίες, στις τοπικές επιτροπές, στις συνελεύσεις και τις πλατείες.

Είναι δίκαιο να εξεγείρεσαι,

Όλοι στους δρόμους, όλοι στις πλατείες

 

Ιανουάριος

Παράσταση διαμαρτυρίας εξαιτίας της κατάληψης που έγινε στο 2ο Λύκειο για τα μεγάλα προβλήματα του σχολείου. ‘Ηταν η πρώτη συνάντηση με τη νέα υπεύθυνη του Δήμου για θέματα Β/βάθμιας Εκπ/σης. Από την αρχή του 2011 ζητούσαμε συνάντηση με τη νέα Δημοτική Αρχή για τα οξυμένα προβλήματα των σχολείων, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στις 18/1/11 έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο για τα σοβαρά προβλήματα της Β/βάθμιας Εκπ/σης με πρώτο τις συγχωνεύσεις, δηλαδή, τις καταργήσεις σχολείων και τα προβλήματα χρηματοδότησης. Χρειάζεται να ασκηθεί μεγαλύτερη πίεση προς αυτήν την κατεύθυνση. Στις 19/1/ έγινε συνάντηση με τους αρμόδιους του Δήμου για το ζήτημα του νέου κτιρίου που σχεδιάζεται για το 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων.

Την επομένη έγινε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΑ για τις συγχωνεύσεις και τα προβλήματα χρηματοδότησης των σχολείων. Οι συγχωνεύσεις αφορούν 1ο+2ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου, 1ο+4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων και τη Λυκειακή τάξη του Εσπερινού Γυμνασίου Άνω Λιοσίων. Γι΄αυτό έγινε ενημέρωση σε Δημοτικές Παρατάξεις για τα σοβαρά προβλήματα της Β/βάθμιας Εκπ/σης με πρώτο τις συγχωνεύσεις-καταργήσεις σχολείων και τη χρηματοδότηση. Ακολούθησε παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Φυλής για τα προβλήματα της Εκπαίδευσης στο Δήμο.

Τα μαθήματα αλληλεγγύης γίνονται σταθερά και διαδίδονται και σε άλλες ΕΛΜΕ. Η ΟΛΜΕ αποφάσισε να υποστηρίξει την προσπάθεια αυτή.

 

Φεβρουάριος

Έχουμε μπροστά μας όλα τα μέτωπα ανοικτά: καταργήσεις  και συγχωνεύσεις, συμπτύξεις σε 30άρια τμήματα, δαπάνες σχολικών επιτροπών, επικείμενη κατάργηση ΟΣΚ και ΟΕΔΒ. Λόγω της κατάργησης της ΠΔΣ οργανώνουμε καλύτερα τα μαθήματα αλληλεγγύης τα οποία έτυχαν μεγάλης δημοσιότητας και στα οποία πρωτοπορεί πανελλαδικά η ΕΛΜΕ. Το θέμα τέθηκε και στη Συνέλευση Προέδρων της ΟΛΜΕ, όπου αντιμετωπίστηκε πολύ θετικά. Αρχίζει έντονη διακλαδική κινητοποίηση με άλλους εργαζόμενους με αποτέλεσμα να συμπαραταχθούμε με ΕΘΕΛ, γιατρούς και φαρμακοποιούς σε κοινό συλλαλητήριο.

Ζητάμε για άλλη μια φορά από το Δήμο εξασφάλιση του μισθώματος του 3ου Λυκείου στις 7/2, σε συνάντησή μας με εκπροσώπους του. Και στις 10/2 γίνεται μεγάλη κινητοποίηση στο Δημαρχείο για καταργήσεις-συγχωνεύσεις και σχολικές δαπάνες με μαζική συμμετοχή πάνω από 250 συναδέλφων, γονιών και μαθητών. Στη συνέχεια έγινε άτυπη ΓΣ με πάνω από 70 συναδέλφους για να αξιολογηθεί η κατάσταση και να οργανωθούν τα επόμενα βήματα του αγώνα. Οργανώθηκε, επίσης, συνάντηση με τον προϊστάμενο, το διευθυντή ΔΕΔΑ, το διευθυντή και τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 3ου Λυκείου Άνω Λιοσίων, την ΕΛΜΕ κι εκπροσώπους του Δήμου. Εκεί ξεκαθαρίστηκε τελικά, μετά από συνεχείς πιέσεις μας, ότι το 3ο θα μείνει στον υπάρχοντα χώρο με εξασφάλιση του μισθώματός του μέχρι την μεταστέγαση στο νέο του κτίριο. Η μεταφορά του στο παλιό 2ο Λύκειο αποτελεί μεγάλη υποβάθμιση και στο ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ θα έθετε σε κίνδυνο τη βιωσιμότητα και των 3 σχολείων.

Στη συγκέντρωση, 21/2, της Ένωσης Γονέων Άνω Λιοσίων όπου συμμετέχουμε με τους δασκάλους ενημερώνουμε για τις συγχωνεύσεις. Αμέσως αποφασίζεται να μεταβούμε στο Δημ. Συμβούλιο μαζικά για να θέσουμε το θέμα. Η παρέμβαση έχει μεγάλη επιτυχία κι ο Δήμος δεσμεύεται να λάβει σοβαρά υπόψη του τις θέσεις μας. Το αποτέλεσμα ήταν να μην υπάρξει καμία συγχώνευση σχολείου, παρά μόνο η κατάργηση της Λυκ. τάξης του Εσπερινού Γυμνασίου. Αυτό ανακοινώθηκε στις 28/2 στο Δημ. Συμβούλιο από το Δήμαρχο που το ιδιοποιήθηκε θεωρώντας το επιτυχία του.

Στις 22 & 23/2 συμμετέχουμε στην πανελλαδική Απεργία.

Στις 8/2 συνδιοργανώνουμε σεμινάριο για την τέχνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα στο 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων όπου παρατηρείται αυξημένη βία και παραβατικότητα.

Κάτω τα χέρια από τα σχολεία και τους μαθητές μας

Υπερασπιζόμαστε τα παιδιά γιατί,
αν γλιτώσουν τα παιδιά, υπάρχει ελπίδα

 

Μάρτιος

Η επικείμενη κατάργηση της Λυκ. τάξης του Εσπερινού Γυμνασίου μας κινητοποιεί. Παίρνουν αποφάσεις ο Σύλλογος διδασκόντων και το 15μελές του Εσπερινού και συγκεντρώνονται βεβαιώσεις των μαθητών της Λυκ. τάξης για την αναγκαιότητα Εσπερινού Λυκείου στην περιοχή. Αποφασίζεται στις 13/3 2ωρη στάση και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο από ΕΛΜΕ, δασκάλους, μαθητές και γονείς για το θέμα του Εσπερινού. Μετά από ένταση κι αντιπαραθέσεις στη συνάντηση με το Δήμαρχο αυτός συμφωνεί κάτω από πίεση, να βοηθήσει όσο μπορεί στο ζήτημα. Στις 16/3 γίνεται συνάντηση ΕΛΜΕ, συναδέλφων, μαθητών και Δημάρχου με τον κο Αργυρίου στη ΔΕΔΑ για το Εσπερινό και μας δηλώνει ότι θα στηρίξει την ίδρυση νέου Εσπερινού ΕΠΑΛ αντί για τη Λυκειακή τάξη.

 

Απρίλιος

Στις 6/4 γίνεται εκδήλωση-συζήτηση για το χρέος με Καζάκη και Κουβελάκη με σημαντική προσέλευση του κόσμου και πολύ ενδιαφέρον. Συνεχής παραμένει η προσπάθεια για την προώθηση των ζητημάτων της παιδείας στην περιοχή μας και γενικότερα.

Μάιος

Ένας άξονας του μήνα είναι οι εκλογές για τους αντιπροσώπους του συνεδρίου της ΟΛΜΕ.  Έγινε κάλεσμα στην ΕΣΑΚ-ΔΕΕ για κοινή εκλογική κάθοδο με στόχο την κοινή πορεία της εκπαιδευτικής Αριστεράς σε αυτήν την πολύ δύσκολή περίοδο για την Εκπαίδευση και τους εργαζόμενους, που δέχονται τη λυσσαλέα κι ακραία επίθεση των μεγαλοκεφαλαιούχων που επιδιώκουν να τους ισοπεδώσουν. Έγινε η σχετική ΓΣ και οι εκλογές για το συνέδριο, όπου εξαιτίας της υψηλής συμμετοχής, για πρώτη φορά λίγο έφτασε να εκλεγεί και 3ος αντιπρόσωπος από την ΕΛΜΕ. Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, τελευταία, έχουμε ρεκόρ συμμετοχής κι αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό για τη στάση των συναδέλφων και το ενδιαφέρον τους σ΄αυτήν την τόσο δύσκολη περίοδο. Ταυτόχρονα δείχνει τη στήριξή τους στο ΔΣ, αλλά αυξάνει και τις ευθύνες του ΔΣ προς αυτούς. Άλλος άξονας δράσης είναι οι τοποθετήσεις των συναδέλφων που αρχίζουν αυτήν την περίοδο. Γίνεται παράσταση διαμαρτυρίας προς το ΠΥΣΔΕ με την οποία ανατρέπεται  προηγούμενη απόφασή του προς όφελος συναδέλφων

Τρίτος άξονας είναι το κίνημα των πλατειών με το Σύνταγμα να γίνεται σύμβολο του αντιμνημονιακού αγώνα όλων των αγανακτισμένων συνειδητών και μη. Αυτός ο αγώνας «από το πουθενά» μέσω των συνεχών προσπαθειών της Αριστεράς να διαμορφωθεί ένα ισχυρό μέτωπο αντίστασης στην επίθεση του καπιταλισμού, αποδίδει καρπούς. Όμως, ήταν απρόβλεπτο, ακηδεμόνευτο, δυναμικό, ισχυρό και τελικά συγκλονιστικό.

Συγκροτείται η Επιτροπή για το κλείσιμο της χωματερής, έκφραση των σκληρών αγώνων στην περιοχή για το σκοπό αυτό, με τους οποίους επικοινωνούμε και συνεργαζόμαστε, αλλά κρατώντας κριτική στάση.

Ιούνιος

Οι τοποθετήσεις των συναδέλφων συνεχίζονται αυτήν την περίοδο. Με παρεμβάσεις ή  παραστάσεις διαμαρτυρίας προς το ΠΥΣΔΕ κινούμαστε προς όφελος των συναδέλφων προστατεύοντας στο μέτρο του δυνατού τα δικαιώματά τους

Γίνεται η 5η ΓΣ της χρονιάς με μικρή συμμετοχή, αλλά με ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων για όσα συμβαίνουν στις πολιτείες και τις πλατείες…

Συμμετοχή στη Γενική Απεργία στις 15/6. Ο κόσμος δε φεύγει από το Σύνταγμα παρά την τρομερή καταστολή, η στάση του είναι συγκλονιστική κι η κυβέρνηση, που παραπαίει, μόλις και διασώζεται.

Στις 25/6 αρχίζει ένα πολύ κρίσιμο συνέδριο της ΟΛΜΕ, το 15Ο, εξαιτίας της συγκυρίας. Ο δικομματισμός υποχωρεί, αλλά δε χάνει. Η εκπαιδευτική Αριστερά αυξάνει τη δύναμή της, αλλά πολυδιασπασμένη, δεν μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Το συνέδριο τελειώνει με την ανεπανάληπτη 48ωρη  Γενική Απεργία στις 28-29/6. Τότε που όλοι οι αγανακτισμένοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και φοιτητές, πάλεψαν για την πλατεία Συντάγματος με νύχια και με δόντια, καταγράφοντας ένα πρότυπο αγωνιστικότητας για το μαζικό κίνημα. Έχασαν τελικά, αλλά, συνειδητοποίησαν ότι

 

Άρχισε ένας πόλεμος μακρύς, σκληρός κι αδυσώπητος

από τον οποίο εξαρτάται η ίδια η ζωή μας

 

Σεπτέμβριος

Ο μήνας αρχίζει άσχημα για το πολύπαθο 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων και τα 165 παιδιά του. Λόγω έλλειψης μισθωτηρίου ο ένας από τους ιδιοκτήτες κάνει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του σχολείου. Η ΕΛΜΕ παρεμβαίνει και συνεργάζεται με τον υπεύθυνο του Δήμου για θέματα Β/βάθμιας Εκπ/σης, το διευθυντή του σχολείου και τη δικηγόρο του Δήμου για το θέμα. Γίνεται συνάντηση στη ΔΕΔΑ για τη νέα χρονιά και τα σοβαρότατα προβλήματά της, τίθεται και το νέο πρόβλημα του 3ου. Συμμετέχουμε ουσιαστικά στο σχετικό δικαστήριο. Η τελική απόφαση είναι λυτρωτική για το σχολείο.

Γράμμα της ΟΛΜΕ προς τους γονείς των μαθητών την ημέρα του Αγιασμού όπου προσδιορίζονται τα προβλήματα κι οι διεκδικήσεις της περιόδου.

Στις 15/9/11 συγκαλείται η 1η  ΓΣ της ΕΛΜΕ για να οργανώσουμε τη δράση μας το επόμενο διάστημα. Να αντισταθούμε στην αντιλαϊκή λαίλαπα Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ,
που θεσπίζουν το βάρβαρο και φτωχό, χωρίς βιβλία και καθηγητές, σχολείο της αγοράς και καταληστεύουν τα λιγοστά εισοδήματά μας. Στο πλαίσιο αυτό συγκαλείται για πρώτη φορά Ανοικτή Συνέλευση Παιδείας στην πλατεία Hρώων, στα Άνω Λιόσια από την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Έπειτα γίνεται συνάντηση με την  Επιτροπή Φυλής για το κλείσιμο της χωματερής ώστε να υπάρχει αποτελεσματικότερος συντονισμός των δράσεών μας.

Στις 22/9/11 γίνεται το πρώτο Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο της νέας σχολικής χρονιάς ενάντια στις αλλαγές που διαλύουν τα πανεπιστήμια.

Οργανώνεται Παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΑ μαζί με την ΕΛΜΕ Ελευσίνας για τα ολιγομελή τμήματα της ΕΠΑΣ, τους συναδέλφους που στέλνονται σε ΙΕΚ και τα πιλοτικά. Οργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. στην Εφορία των Άνω Λιοσίων για το κάψιμο μαζικά όλων των χαρατσόχαρτων. 

 

Οκτώβριος

Στις 5/10/, η 1η απεργία της νέας περιόδου με μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων από την ΕΛΜΕ.
Διαμαρτυρία στην Περιφ. Διεύθυνση Αττικής αρχικά από το ΔΣ της ΟΛΜΕ και την επομένη από την ΕΛΜΕ Ελευσίνας με επιτυχή έκβαση για τα ολιγομελή τμήματα όλων των ΕΠΑΣ της Αττικής.
Στις 13/10/11 συγκαλείται η 2η ΓΣ με 40 άτομα και στις 19-20/10 υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στις μεγαλειώδεις παλλαϊκές κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της 48ωρης Γενικής Απεργίας που συγκλόνισε τη χώρα
. Έγινε κινητοποίηση για την απεργία στις 19/10/ στο Συντριβάνι στα Άνω Λιόσια. η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. και η Επιτροπή Φυλής για τη χωματερή.

Στις 21/10 έγινε η 3η ΓΣ με πολύ μεγάλη προσέλευση, πάνω από 130 συνάδελφοι, για να αξιολογηθεί η συγκυρία και να χαρτογραφηθεί η πορεία μας το επόμενο διάστημα.

23/10/11,  Οργανώσαμε συναυλία νεανική στην πλατεία  στα Άνω Λιόσια.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΟΠΛΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΙ ΑΓΩΝΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΩΝΕΙ.

Κινητοποίηση στην επέτειο του ΟΧΙ ώστε να συνδεθεί με τη συγκυρία και το ΟΧΙ σε κυβέρνηση, ΕΕ & ΔΝΤ στην κεντρική παρέλαση του Δήμου Φυλής στα Άνω Λιόσια. Διοργανωτές ήταν η ΕΛΜΕ, ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. και η Επιτροπή Φυλής για τη χωματερή. Είχε μεγάλη συμμετοχή κι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σημαντική.

Αγωνιζόμαστε με δημοσιεύματα και μέσω της ΟΛΜΕ για την επαναλειτουργία των 700 Βιβλιοθηκών που έκλεισε μαζί με άλλα το Υπουργείο Α-Παιδείας και δια βίου Α-μάθειας. Η απόφαση αναστέλλεται μερικώς κι η Σχολική Βιβλιοθήκη στο 1ο Γυμ. Ζεφυρίου επαναλειτουργεί.

Νοέμβριος

Επιτέλους, μετά ένα χρόνο από τις αυτοδιοικητικές εκλογές έγινε η ΔΕΠ στο Δήμο Φυλής. Υιοθετήθηκαν οι προτάσεις μας για την ίδρυση Εσπερινού ΕΠΑΛ και Ειδικού Σχολείου και αποφασίστηκε η επιτάχυνση των διαδικασιών για την επιλογή εργολάβου για το νέο 3ο Λύκειο Άνω Λιοσίων.

Στις 3/11/11, Παράσταση Διαμαρτυρίας στη ΔΕΔΑ στην Ελευσίνα για το θέμα των εθελοντικών σεμιναρίων επιμόρφωσης για τα πιλοτικά Γυμνάσια που εμφανίζονται ως υποχρεωτικά. Δημοσιοποιούμε το θέμα και το θέτουμε και στην ΟΛΜΕ που στηρίζει τη θέση μας.

Έγινε κινητοποίηση κατά της χωματερής που συνδιοργανώθηκε από την Επιτροπή Φυλής για τη χωματερή, την ΕΛΜΕ και το Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Η μέρα αυτή ήταν η αρχή της οργάνωσης μιας νέας δράσης, αυτής κατά των χαρατσιών της ΔΕΗ από τις 3 συλλογικότητες. Έγινε συνάντηση για την οργάνωση των κατοίκων του Δήμου Φυλής. Κι ο κόσμος ήταν αρκετός, προβληματισμένος και αποφασισμένος. Αποφασίστηκε να παραστούμε δυναμικά στο έκτακτο Δημ. Συμβούλιο που είχε ζητήσει η Αντιπολίτευση γι΄αυτό.  Στις 22/11/11, Συγκλήθηκε το έκτακτο Δημ. Συμβούλιο του Δήμου Φυλής για το θέμα του χαρατσιού της ΔΕΗ. Η παρουσία του απλού μεροκαματιάρη εργαζόμενου ήταν συγκλονιστική, αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 350 άτομα που κατέκλισαν το Δημαρχείο. Ο λαός πέτυχε μια μεγάλη νίκη. Αρχικά  η δημοτική αρχή ακολούθησε μια διχαστική πολιτική υποστήριζοντας ότι ο δήμος πρέπει να βοηθήσει μόνο συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες. Όμως, υποχρεώθηκε κάτω από την ασφυκτική πίεση του κόσμου να καταδικάσει το παράνομο και μαύρο χαράτσι της ΔΕΗ και  να θέσει την τεχνική και νομική υπηρεσία στην υπηρεσία των δημοτών που δε θα πληρώσουν το χαράτσι.

Υποστηρίζεται βιωματικό σεμινάριο για το θεσμό της διαμεσολάβησης στο 2ο Γυμ. Άνω Λιοσίων. 

 

Δεκέμβριος

Οργανώθηκε επίσκεψη συμπαράστασης στους αγωνιστές απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, που σήμερα έχουν κλείσει πάνω από 40 μέρες απεργίας. Επιδόθηκε ανακοίνωση στήριξης από αντιπροσωπεία του ΔΣ και της Επιτροπής Αγώνα της ΕΛΜΕ.

Η ΔΑΚΕ απουσίασε και από τα 6 ΔΣ και από τις 3 ΓΣ της ΕΛΜΕ από το Σεπτέμβριο ως το Δεκέμβριο. Ο εκπρόσωπός της, με βάση το καταστατικό, εξέπεσε από το ΔΣ, όμως δεν έχει ακόμη αντικατασταθεί.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΛΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής

elme-alzefy.blogspot.com//elmealzefy@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*