Α’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: Στάση εργασίας, συμπαράταξη με τους εργάτες της Ελ. Χαλυβουργίας την Τρίτη 13/12

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ

  •  Η ΕΛΜΕ, ΜΕ ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ  ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 8ΠΜ ΕΩΣ 11ΠΜ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/12/2011  ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ.
  •  Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  • ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ στις 10ΠΜ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 13/12/2011

 

Οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας βρίσκονται σε απεργία περίπου 40 ημέρες. Η εργοδοσία της επιχείρησης, αφού ξεζούμισε για χρόνια τους εργαζόμενους, σακάτεψε δεκάδες, έβγαλε κέρδη εκατομμυρίων ευρώ, τώρα τους στέλνει στην πείνα και στην εξαθλίωση. Προχώρησε στην τρομοκρατική απόλυση 50 εργατών ώστε να τους γονατίσει για να αποδεχθούν την κατάργηση της Συλλογικής Σύμβασης και την εφαρμογή επιχειρησιακής, με 5ωρη απασχόληση και 40% μείωση των αποδοχών. Απέναντι στην ομόφωνη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργατών να απορρίψουν τις απαιτήσεις της εργοδοσίας και να κατέβουν σε απεργία, η επιχείρηση απειλεί με άλλες 180 απολύσεις. Όμως οι εργάτες της Ελληνικής Χαλυβουργίας Α.Ε. δεν έσκυψαν το κεφάλι. Νικούν καθημερινά τον φόβο, την πείνα, τους εκβιασμούς. Στέκουν όρθιοι στην πύλη με την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη των υπόλοιπων εργαζόμενων και του απλού κόσμου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ

Ελευσίνα  09/12 /2011

Ο Γραμματέας του Δ.Σ

 

Βασιλείου Γιούλη

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. 

 

Βαμβακάς Κώστας


 Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Πίνδου και Αθηνάς, Τ.Κ. 19200

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2105561490, ΦΑΞ: 2105561490, Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*