Παρεμβάσεις ΔΕ: Η τρομοκρατία δε θα νικήσει―Να απελευθερωθούν τώρα οι συλληφθέντες στην κατάληψη της ΔΕΗ

  • Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ― ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
  • ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΗ
  • Όλοι στο στάθμο του μετρό στην Εθν. Άμυνα στις 6.00μμ στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες

Οι Παρεμβάσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καταγγέλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το βάρβαρο χτύπημα των ΜΑΤ στην κατάληψη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Χολαργό και την κακοποίηση των εργαζομένων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση. Απαιτούν την άμεση απελευθέρωση των 15 συλληφθέντων συνδικαλιστών.

Η κυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, απομονωμένη από την κοινωνία, προσπαθεί με την κτηνώδη βία να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα του λαού. Ο λαός όμως που ήδη έριξε τον Παπανδρέου, δε θα προσκυνήσει αυτούς ρημάζουν την κοινωνία για τα κέρδη των τραπεζών.

Η πρωτοβουλία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ για κατάληψη στη ΔΕΗ είναι κομμάτι του αγώνα της ελληνικής κοινωνίας ενάντια στο βάρβαρο, άδικο και παράνομο χαράτσι μέσω των λογαρισμών της ΔΕΗ. Η κυβέρνηση Παπαδήμου, μια δοτή κυβέρνηση στην υπηρεσία ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, με το χαράτσι απειλεί να αφήσει χωρίς ρεύμα εκατοντάδες χιλιάδες σπίτια. Πρόκειται για εκβιασμό που δεν τόλμησαν τα πιο σκληρά δικτατορικά καθεστώτα του τρίτου κόσμου. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Όλοι στο δρόμο για να βρεθούμε δίπλα στους συλληφθέντες συνδικαλιστές απαιτώντας την απελευθέρωσή τους. Όλοι στις επιτροπές και τις πρωτοβουλίες του «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ το χαράτσι», για να μην περάσει το βάρβαρο μέτρο. Θα υπερασπιστούμε τα δημοκρατικά δικαιώματα, τα κοινωνικά αγαθά όπως το ρεύμα και την αξιοπρέπειά μας.

Είναι ώρα δράσης για τις ΕΛΜΕ και την ΟΛΜΕ στο δρόμο της αλληλεγγύης των εργαζομένων, της αποφασιστικής συμμετοχής στον αγώνα ενάντια στο χαράτσι, της σταθερής σύγκρουσης για την ανατροπή της κυβέρνησης του μαύρου τρικομματικού μετώπου, και κάθε διαχειριστή της αντιλαϊκής πολιτικής κεφαλαίου, ΕΕ και ΔΝΤ.

 

Αθήνα, 24.11.2011

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*