Όλοι στο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο Πέμπτη 11 Φλεβάρη στις 5.00μμ στο Σύνταγμα!

Τα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης θα ανατραπούν!

Όλοι στο νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο Πέμπτη 11 Φλεβάρη στις 5.00μμ στο Σύνταγμα!

Χιλιάδες φοιτητών, νεολαίας, εκπαιδευτικών και λαού βρέθηκαν όλες τις τελευταίες ημέρες στους δρόμους στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη χώρα, παρά το καθεστώς των αστυνομικών απαγορεύσεων και την κυβερνητική τρομοκρατία. Το εκπαιδευτικό κίνημα απαιτεί να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης που καταπατούν το άσυλο, προσβάλλουν τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες του φοιτητικού κινήματος, επιβάλλουν νέους ταξικούς φραγμούς με το μέτρο των διαγραφών και της λεγόμενης ελάχιστης βάσης εισαγωγής.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με το ένα χέρι επιβάλλει νέο σκληρό lockdown στο λαό και τα δικαιώματά του και με το άλλο ψηφίζει απανωτά αντιλαϊκά νομοσχέδια σαν και αυτό που χτυπά βάναυσα τη Δημόσια Εκπαίδευση. Την ίδια ώρα εξαπολύει άγρια καταστολή ενάντια στο εκπαιδευτικό κίνημα να κάμψει τις αντιστάσεις του, για να τρομοκρατήσει τους αγώνες του λαού και της νεολαίας. Έτσι έγινε και στο μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Τετάρτης 10/02. Απέναντι στην κυβερνητική τρομοκρατία και την κρατική βία και καταστολή το εκπαιδευτικό κίνημα πρέπει να απαντήσει με την ανυποχώρητη και αγωνιστική στάση του.

Ο αγώνας για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής που χτυπά τη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, καταπατά τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, ορθώνει νέους ταξικούς φραγμούς στη μόρφωση της νέας γενιάς, πρέπει να συνεχιστεί.

Οι Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο σήμερα Πέμπτη 11 Φλεβάρη στις 5.00μμ στο Σύνταγμα και σε όλες τις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Καλούμε την ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ να αποφασίσουν τη στήριξη και συμμετοχή τους στο σημερινό πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο!

Όλοι στον αγώνα για την ανατροπή των αντιδραστικών σχεδίων της κυβέρνησης!

Κάτω η κρατική τρομοκρατία!

Να απελευθερωθούν άμεσα όλοι οι συλληφθέντες!

Φλεβάρης 2021

Αγωνιστικές Παρεμβάσεις

Συσπειρώσεις Κινήσεις ΔΕ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *