ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων-Ζεφυρίου-Φυλής: αποτελέσματα εκλογών για το 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ

“ 20 χρόνια, 1995 – 2015, αγώνες κι ιστορία,

Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία”

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους για τη μαζική συμμετοχή τους στις εκλογές για την εκπροσώπηση της ΕΛΜΕ στο 17ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Από το πολύ χαμηλό των 125 ψηφισάντων το Δεκέμβρη του 2014 φτάσαμε στο υψηλό των 197 τώρα. Επίσης, είναι η φετινή συμμετοχή αυξημένη κατά 31 ψήφους από το 16ο Συνέδριο το 2013.

Η μαζική συμμετοχή στέλνει 2 αντιπροσώπους από την περιοχή μας στο συνέδριο της ΟΛΜΕ και για τα επόμενα δύο χρόνια μας δίνει δικαίωμα δύο ψήφων στις συνελεύσεις των προέδρων, όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις δράσεις του κλάδου.

Ακόμη περισσότερο, όμως, δίνει στην ΕΛΜΕ μας πιο δυνατή φωνή στις διεκδικήσεις μας από τη διοίκηση και σε τοπικό επίπεδο καθώς δηλώνει ξεκάθαρα τη μαζικότητα του σωματείου μας. Για τους λόγους αυτούς γίνεται ξεκάθαρο ότι η μαζικότητα του σωματείου όπως εκφράστηκε στις εκλογές είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλα τα θέματα που μας απασχολούν αυτήν την εποχή.

Επίσης είναι σημαντικό ότι αυτή η μαζικότητα συνέπεσε με τα 20 χρόνια από την ίδρυση της ΕΛΜΕ και αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια της δράσης μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*