Γ’ ΕΛΜΕ Αθήνας: ψήφισμα συμμετοχής στην κινητοποίηση στη δίκη της Χρ. Αυγής, 20/4

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ 2015 ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015, στα δικαστήρια του Κορυδαλλού ξεκινά η δίκη της Χρυσής Αυγής. Έφτασε η ώρα να καταδικαστούν οι υπεύθυνοι αυτής της εγκληματικής συμμορίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, οι τραμπούκοι της εργοδοσίας που επιτέθηκαν δολοφονικά στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, οι ρατσιστές που επιτέθηκαν στους Αιγυπτίους ψαράδες αλλά και σε εκατοντάδες μετανάστες στις γειτονιές, αγωνιστές των κινημάτων, εβραίους, Ρομά, ομοφυλόφιλους και ανάπηρους. Αυτή η δίκη πρέπει να γίνει χωρίς την παραμικρή έκπτωση για την εγκληματική δράση της οργάνωσης των νεοναζί, που φοράνε τη προβιά του «πολιτικού κόμματος», θέτοντας τέλος στο σκανδαλώδες καθεστώς ασυλίας τους.

Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική οργάνωση που θέλει να αναβιώσει τις πιο μαύρες σελίδες που έζησε η ανθρωπότητα με το Άουσβιτς και το Νταχάου. Είναι απόγονοι των γερμανοτσολιάδων και των δοσίλογων της ναζιστικής κατοχής. Όλοι εμείς που τιμούμε τους αγώνες της Αντίστασης στην κατοχή, τις θυσίες των μαρτύρων στα Καλάβρυτα, το Κομμένο, την Καισαριανή, το Δίστομο, το Χορτιάτη και τόσες άλλες μαρτυρικές πόλεις, απαιτούμε την απομόνωση και την καταδίκη των νεοναζί.

Ταυτόχρονα, απαιτούμε να χυθεί άπλετο φως στη δράση των φασιστικών συμμοριών και να αναδειχθούν οι ευθύνες των κυβερνήσεων, της Αστυνομίας καθώς και όλων των μηχανισμών του κράτους, που δημιούργησαν το έδαφος για να συνεχίζουν οι νεοναζί τις επιθέσεις τους.

Για το σκοπό αυτό αποφασίστηκε η συμμετοχή μας στις κινητοποιήσεις, τη Δευτέρα 20 του Απρίλη, στα δικαστήρια Κορυδαλλού με 3ωρη στάση εργασίας. Καλούμε την ΟΛΜΕ να πάρει απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση.

Δευτέρα 20/4, 8 π.μ,

Συγκέντρωση στη Γρ.Λαμπράκη κ΄ Χρ.Σμύρνης (Γήπεδο Προοδευτικής)

και πορεία στα δικαστήρια φυλακών Κορυδαλλού

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*