ΟΛΜΕ: Κάλεσμα στήριξης του πανελλαδικού αγροτικού συλλαλητηρίου

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο που πραγματοποιείται την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014, στις 2 μ.μ. στην Πλατεία Βάθης.

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ χαιρετίζει και εκφράζει την αγωνιστική αλληλεγγύη και τη συμπαράταξη στον αγώνα της αγροτιάς, που δίνει μια ακόμα σκληρή μάχη ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της Ε.Ε., της Κυβέρνησης και των μονοπωλίων.

Οι αγρότες, ιδιαίτερα οι φτωχοί και μεσαίοι παλεύουν για να μείνουν στα χωράφια τους και να μπορούν να καλλιεργούν τη γη εξασφαλίζοντας φτηνά και ποιοτικά προϊόντα για όλο το λαό.

Τα νέα φορομπηχτικά μέτρα και χαράτσια, η ακρίβεια στα καλλιεργητικά μέσα και εφόδια, της λειτουργίας της κοινής αγροτικής πολιτικής, οδηγούν στο ξεκλήρισμα τους μικρομεσαίους αγρότες και τη γη σε λιγότερα χέρια.

Ο αγώνας των φτωχών αγροτών είναι αγώνας όλων των εργαζομένων.

Έχουμε καθήκον, εργάτες, αγρότες, εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, έχουμε καθήκον να ανατρέψουμε αυτή τη βαρβαρότητα και να παλέψουμε για μια οικονομία που στο επίκεντρο θα έχει την ικανοποίηση των αναγκών των λαϊκών στρωμάτων.

 

ΕΝΙΑΙΟΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*