ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής Καταγγελία της τρομοκρατίας στα νοσοκομεία και τα κοινωνικά ιατρεία

Συμπαραστεκόμαστε στους εργαζόμενους του Γενικού νοσοκομείου Κέρκυρας που διώκονται από την τηλεόραση από τον πολύ προϊστάμενό τους, τον τηλεπωλητή κύριο Γεωργιάδη. Ο λόγος είναι ότι απαίτησαν την καταγραφή όλων των πολύ σοβαρών προβλημάτων του νοσοκομείου και συκοφαντούνται καθημερινά χαρακτηριζόμενοι ψευδώς ως υβριστές προπηλακιστές και κυνηγοί των ελεγκτών.

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε κάθε προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπρέπειάς τους και απαιτούμε την άρση κάθε δίωξής. Δηλώνουμε πως σε κάθε επίθεση που θα δεχθούν ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.

Επίσης, καταγγέλλουμε την τρομοκρατία που προσπαθεί να ασκήσει η κυβέρνηση με πρωθυπουργική εντολή στα κοινωνικά ιατρεία. Είναι γνωστή σε όλους η τεράστια προσφορά τους σε ανθρώπους που αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες τους σε υγεία και περίθαλψη αυτά τα βάρβαρα χρόνια της κρίσης. Κι όμως, οι υποτελείς της τρόικας τόλμησαν να στείλουν ελεγκτές στο Μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείο του Ελληνικού και στους Γιατρούς του Κόσμου για να εξακριβώσουν αν αυτοί οι χώροι φροντίδας και στήριξης παρέχουν παράνομα ναρκωτικές ουσίες.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*