Γ’ ΕΛΜΕ: καταγγελία για την στάση της διευθύντριας του 3ου Γυμνασίου Κυψέλης

Το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει για μια ακόμη φορά στην εκπαιδευτική κοινότητα της περιφέρειας της συνδικαλιστικής της ευθύνης,  ειδικότερα των σχολείων του συγκροτήματος της οδού Βελβενδούς στη Κυψέλη, την αυταρχική, αντιεκπαιδευτική, αντιπαιδαγωγική, αντισυναδελφική και πέρα από κάθε δεοντολογία συμπεριφορά και πρακτική τής Διευθύντριας του 30ου Γυμνασίου Κυψέλης κ. Μελιτζάνη.

Συγκεκριμένα σήμερα Πέμπτη 18 Οκτώβρη ημέρα Πανελλαδικής-Πανεργατικής απεργίας και ενώ μπροστά στη πύλη των σχολείων της οδού Βελβενδούς  βρίσκονταν απεργιακές επιτροπές αποτελούμενες από καθηγητές, γονιούς και μαθητές και εκλεγμένους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ και ενώ το όλο κλίμα ήταν αγωνιστικό μεν αλλά ήρεμο κατά τα άλλα (δεν υπήρχαν αντεγκλήσεις, απεργοσπάστες ή άλλα παρατράγουδα ) έφτασε στο χώρο η κ. Μελιτζάνη και με επιθετικό  ύφος που θα ζήλευε και ο πιο επιδέξιος τραμπούκος και απευθυνόμενη σε απεργό καθηγήτρια της υπέβαλε τσιρίζοντας  το ερώτημα(!) «απεργείς; απεργείς; Δήλωσε τώρα απεργείς; απεργείς;»

Στις παρατηρήσεις γονέα ότι ο τρόπος της δεν αρμόζει σε εκπαιδευτικό αλλά σε μάνατζερ απείλησε ότι θα καλέσει κατά τη συνήθη πρακτική της την αστυνομία. Πράγματι εντός ολίγου έφτασαν αστυνομικοί με τρία περιπολικά και τρεις μηχανές της ομάδας Ζ οι οποίοι κάθισαν  απέναντι από το συγκρότημα και αφού συζήτησαν για λίγο με την εν λόγω κυρία, έφυγαν μαζί, αφού πρώτα εισέπραξαν τη γενική κατακραυγή με αγωνιστικά συνθήματα των παρευρισκομένων  αγωνιζόμενων καθηγητών, γονιών και μαθητών.
Κατόπιν όλων αυτών αλλά και της προηγούμενης συμπεριφοράς της συγκεκριμένης Διευθύντριας το Δ.Σ. της Γ΄ΕΛΜΕ Αθήνας θα συζητήσει αναλυτικά το θέμα σε επόμενο συμβούλιό του και θα εισηγηθεί τις συνέπειες που αντιστοιχούν σε μια τέτοια συμπεριφορά εκ μέρους του κλάδου.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠ. ΚΟΚΛΑΣ                                                                  ΘΑΝ. ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*