Ενημέρωση προς τους συναδέλφους ― Ανοικτό κάλεσμα προς τη Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας

Δήλωση του Ν. Καζάνη, μέλους του ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Αχαΐας με την Αριστερή Πρωτοβουλία:

Συνάδελφοι,  το νέο Μισθολόγιο Φτωχολόγιο είναι εδώ. Η πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Διαλύει τη Ζωή των Εκπαιδευτικών και όλων των Εργαζόμενων.

Οι Συνάδελφοι δεν μπορούν να θρέψουν την οικογένεια τους,δεν μπορούν να πληρώσουν τη βενζίνη  για να μεταβούν στα σχολεία, δεν αντέχουν άλλο στην εξαθλίωση που οδηγεί αυτή η πολιτική.

Πολύ δε περισσότερο οι αναπληρωτές που με  το υστέρημα τους πληρώνουν έξοδα διαμονής και μετακίνησης είναι ανήθικο να μήν πληρώνονται κανονικά στην ώρα τους .

Τα σχολεία απο την αρχή της χρονιάς υπολειτουργούν με ελλείψεις σε βιβλιά Γραφική ύλη και τώρα με τη νέα καλλικρατική σχολική επιτροπή και την υποχρηματοδότηση ελλοχεύει και ο κίνδυνος να μην έχουν χρήματα για Πετρέλαιο ΔΕΗ κλπ.

Ως  εκλεγμένος εκπρόσωπος στο Δ.Σ της Β΄  ΕΛΜΕ  Αχαΐας με την Αριστερή Πρωτοβουλία ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Δ.Ε. κάνω ανοικτό κάλεσμα στις άλλες Παρατάξεις του ΔΣ, την ΔΑΚΕ , την ΠΑΣΚΕ  και το ΠΑΜΕ  για άμεση σύγκληση του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αχαίας ώστε να παρθεί άμεσα απόφαση για ΣΤΆΣΗ ΚΑΙ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ  ΣΕ  ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΧΑΪΑΣ .

ΜΟΝΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΒΑΣΗΣ, ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ, ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΚΑΖΑΝΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ  ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΙΑΣ


Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*