Ανακοίνωση ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ Π.Ε.-Δ.Ε. Δεν υπάρχει ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη! Λευτεριά στην Παλαιστίνη!

Παρασκευή 13.10.2023, 18:30 πάρκο Ελευθερίας και πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία

«Πίσω από όλα αυτά κρύβεται η ισραηλινή αλαζονεία: η ιδέα ότι μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, ότι δεν θα πληρώσουμε ποτέ το τίμημα και ότι δεν θα τιμωρηθούμε γι’ αυτό. Θα συνεχίσουμε ανενόχλητοι.

Θα συλλάβουμε, θα σκοτώσουμε, θα παρενοχλήσουμε, θα απαλλοτριώσουμε και θα προστατεύσουμε τους εποίκους που είναι απασχολημένοι με τα πογκρόμ τους…

Θα πυροβολήσουμε αθώους ανθρώπους, θα βγάλουμε τα μάτια των ανθρώπων και θα τσακίσουμε τα πρόσωπα, θα εκδιώξουμε, θα κατασχέσουμε, θα ληστέψουμε, θα αρπάξουμε τους ανθρώπους από τα κρεβάτια τους, θα πραγματοποιήσουμε εθνοκάθαρση και φυσικά θα συνεχίσουμε την απίστευτη πολιορκία της Λωρίδας της Γάζας και όλα θα είναι εντάξει…» άρθρο του Ισραηλινού δημοσιογράφου Γκρίντεον Λεβί

Γάζα: Η μεγαλύτερη υπαίθρια φυλακή μήκους 41  χιλιόμετρων και πλάτος 6-12 χιλιομέτρων με 2 εκ. πολίτες να ζουν σε άθλιες συνθήκες βαρβαρότητας. Εμπνευστής αυτού του μακάβριου σχεδίου, το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ, με στόχο την εξουθένωση και εξόντωση του παλαιστινιακού λαού και της αντίστασης του. Η Γάζα έχει μετατραπεί σε κλειστό στρατόπεδο συγκέντρωσης, οι υποδομές έχουν καταστραφεί, περισσότερο από το 90% του νερού δεν είναι πόσιμο, πολύωρες διακοπές ρεύματος, τείχη παντού, πείνα, ανεργία, και εποικισμός. Το Ισραήλ έχει χτίσει πάνω από 250 εβραϊκούς οικισμούς στα κατεχόμενα, ενώ ο αριθμός των εποίκων ξεπερνά τις 650.000.

Το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού να αντισταθεί στην κατοχή και να διεκδικήσει ανεξάρτητο ενιαίο παλαιστινιακό κράτος δεν είναι τρομοκρατία. Ο λαός της Παλαιστίνης έχει κάθε δικαίωμα να διεκδικήσει να ζήσει χωρίς κατοχή, ελεύθερος, με δικαιοσύνη και ανεξαρτησία! Το Ισραήλ έχει εκθρέψει ένα τέρας μιλιταρισμού και φασισμού στο εσωτερικό του, στην αγκαλιά των μεγάλων ιμπεριαλιστικών δυνάμεων (της Μ. Βρετανίας αρχικά, των ΗΠΑ και της Ε.Ε. στη συνέχεια) που δεν διστάζουν να αποδέχονται ένα καθεστώς αποικιοκρατίας για να ελέγχουν τη Μέση Ανατολή.

Το κράτος τρομοκράτης του Ισραήλ απαντά με ακόμα μεγαλύτερη βαρβαρότητα. Βομβαρδισμοί, συνεχόμενες επιδρομές σε προσφυγικούς καταυλισμούς, ένοπλες ομάδες ακροδεξιών εποίκων που καίνε παλαιστινιακά χωριά, με τον Ντετανιάχου να προετοιμάζει χερσαία επίθεση στη Γάζα.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) είναι συνένοχες στα εγκλήματα του Ισραήλ, με τις δεκάδες στρατιωτικές συμφωνίες, την οικονομική και στρατιωτική στρατηγική συνεργασία, με τη δημιουργία άξονα με το Ισραήλ και με αντιδραστικά αραβικά καθεστώτα, υπό την ομπρέλα των ΗΠΑ, με στόχο την αναβάθμιση του περιφερειακού ρόλου του ελληνικού κεφαλαίου στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι λαοί του κόσμου, οι εργαζόμενοι και η νεολαία στη χώρα μας στεκόμαστε στο πλευρό της παλαιστινιακής αντίστασης. Θα υψώσουμε παγκόσμιο τείχος αλληλεγγύης και στήριξης του παλαιστινιακού λαού, απέναντι στην προσπάθεια απομόνωσής του και κατασυκοφάντησής του.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Νίκη στην παλαιστινιακή αντίσταση.

  • Αλληλεγγύη στον αγώνα των Παλαιστινίων που αγωνίζονται για τον τερματισμό της κατοχής και των εποικισμών, τη δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στην πατρική τους γη, για ελευθερία, δικαιοσύνη, ισότητα, ανεξαρτησία και αυτοδιάθεση.Για την απελευθέρωση του παλαιστινιακού λαού από κάθε καταπίεση και εκμετάλλευση.

Να ηττηθεί το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ.

  • Όχι στον αιματοβαμμένο άξονα με ΗΠΑ – Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου.
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, έξω οι βάσεις από την Ελλάδα
  • Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού.
  • Να σταματήσει τώρα η επιχείρηση εθνοκάθαρσης της Γάζας.

Ειρήνη και αλληλεγγύη των λαών

…για τα μάτια ενός παιδιού

    που ψάχνει γη,

           γκρεμίζω ουρανούς

     λυτρώνω μάνες και γιους…

Φυσάει Κόντρα Active Member

Όλες/ Όλοι Παρασκευή 13.10.2023, 18:30 Πάρκο Ελευθερίας και στην πορεία προς την Ισραηλινή Πρεσβεία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*