ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11, 5.30 μμ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δ.Ε.

ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ
ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11, 5.30 μμ
που οργανώνει ο
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Αθήνα, 11 Νοεμβρίου 2010

Την Δευτέρα, πρώτη μέρα του τριήμερου γιορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, καταφθάνει στην χώρα μας η τρόικα των «επιτηρητών». Έρχεται για να επιβάλλει μαζί με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ νέα αντιλαϊκά μέτρα, που ξεκινάνε από την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την μείωση των μισθών, την αύξηση του ΦΠΑ και φτάνουν σε χιλιάδες απολύσεις στον δημόσιο τομέα και ένα νέο γύρο φτώχειας και εξαθλίωσης για όλους τους εργαζόμενους.

Η κυβέρνηση δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα την «δικαίωσε», ώστε να συνεχίσει μια πολιτική, που θέλει να σώσει τις τράπεζες από την χρεοκοπία, στην οποία όμως οδηγεί την κοινωνική πλειοψηφία. Μια πολιτική, που θέλει να βγάλει τις επιχειρήσεις από την κρίση, βυθίζοντας τους εργαζόμενους στην φτώχεια!

ΕΞΩ Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ

Ήδη οι μεγάλοι αγώνες της προηγούμενης περιόδου έχουν αδυνατίσει την κυβέρνηση. Ο τριήμερος γιορτασμός του Πολυτεχνείου, με πρώτο σταθμό την παλλαϊκή κινητοποίηση εργαζόμενων και νεολαίας στις 15/11/, πρέπει να γίνει απαρχή ενός νέου κύματος αγώνων που θα ραγίσουν την πολιτική του «Μνημονίου», της κυβέρνησης και της ΕΕ, θα κάνουν την εφαρμογή της αδύνατη. Ο ενιαίος, μαζικός, πολιτικοποιημένος αγώνας όλων των εργαζόμενων, η άρνηση του κατακερματισμού και των ξέπνοων επετειακών απεργιών είναι ο μόνος δρόμος για να τους σταματήσουμε, για να αποτρέψουμε την επερχόμενη λαίλαπα!!

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 15/11, 5.30 μμ

ΠΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΒΟΥΛΗ