ΕΛΜΕ Ά. Λιοσίων–Ζεφυρίου–Φυλής:Ψήφισμα για τη σύλληψη μελών του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης και για την επαναπρόσληψη απολυμέμνης εργαζόμενης

ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων – Ζεφυρίου – Φυλής

Ψήφισμα  για τη σύλληψη μελών του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης

και για την επαναπρόσληψη απολυμέμνης εργαζόμενης

 Το ΔΣ της ΕΛΜΕ υιοθετεί το ψήφισμα της συνέλευσης αγώνα εκπ/κών και φοιτητών που πραγματοποιήθηκε μέσα στο Υπ. Παιδείας, μετά τη μεγαλειώδη, μαχητική και δυναμική συγκέντρωση στις 16/3.

Το ψήφισμα καταγγέλλει τη σύλληψη με τη διαδικασία του αυτόφωρου μελών του ΔΣ της Α΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης και την αναζήτηση των υπόλοιπων από την Αστυνομία.

Η Α΄ ΕΛΜΕ δημοσιοποίησε ψήφισμα-καταγγελία για την παράνομη απόλυση εγκύου εργαζομένης από την εταιρία Vresne,t δηλώνοντας την αλληλεγγύη στην εργαζόμενη και απαιτώντας την επαναπρόσληψή της. Η διαδικασία σύλληψης της προέδρου και η αναζήτηση των υπόλοιπων μελών του ΔΣ ξεκίνησε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο εργοδότης της εταιρίας! Η σύλληψη των μελών του ΔΣ της Α΄ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης είναι χτύπημα στο συνδικαλιστικό δικαίωμα των εργαζομένων.

Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία είναι αναφαίρετο δικαίωμα όλων! Κανένας εργαζόμενος μόνος του στην αυθαιρεσία κάθε εργοδότη σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα!

Απαιτούμε την αυτονόητη προστασία των μελών του ΔΣ της ΕΛΜΕ, την απόσυρση όλων των κατηγοριών της μήνυσης και την άμεση επαναπρόσληψη της απολυμένης συναδέλφισσας από την εταιρία Vresnet.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*