Β’ ΕΛΜΕ Έβρου: απολογισμός δράσης 2017

Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Δ.Σ. 2017

Το απερχόμενο Δ.Σ. λειτούργησε με γνώμονα την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου, των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών με βάση όλες τις θέσεις του κλάδου όπως αυτές διαμορφώθηκαν μέσα από τις Γ.Σ. και τα συνέδρια της Ομοσπονδίας. Ταυτόχρονα χρησιμοποίησε όλες τις μορφές δράσης: απεργίες, συλλαλητήρια, παραστάσεις διαμαρτυρίας, συνεντεύξεις τύπου, συσκέψεις με γονείς. Στήριξε σε τοπικό, αλλά και πανελλαδικό επίπεδο κάθε προσπάθεια διεκδίκησης δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, κατήγγειλε αυθαιρεσίες σε βάρος συναδέλφων, υλοποίησε εκδηλώσεις για εκπαιδευτικά ζητήματα στην περιοχή μας και προσπάθησε να έχει συνεχή παρουσία στα σχολεία ενημερώνοντας άμεσα τους συναδέλφους για κάθε ζήτημα.

Δυστυχώς είχαμε να αντιπαρατεθούμε για ακόμη μία συνδικαλιστική χρονιά με τη μνημονιακή πολιτική που ασκείται στη χώρα μας και μετατρέπει την παιδεία από κοινωνικό αγαθό σε πεδίο συμφωνιών και ζυμώσεων μεταξύ Κυβέρνησης-Θεσμών-ΟΟΣΑ-ΣΕΒ. Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με τις αυταπάτες του κυβερνητικού συνδικαλισμού, παλιού και νέου, οδήγησαν τον κλάδο  στη λογική ότι η λύση δεν θα δοθεί με την αγωνιστική-ταξική πάλη (!) αλλά με την κυβερνητική εναλλαγή και τον κοινωνικό εταιρισμό. To αποτέλεσμα ήταν η μικρή συμμετοχή στις απεργίες και οι άμαζες Γ.Σ.. Το Δ.Σ. πρέπει να παραδεχθεί ότι και το ίδιο σε αρκετές περιπτώσεις συνέβαλλε στην καλλιέργεια της ανάθεσης, δρώντας για τον κλάδο χωρίς πάντα την επιμονή να είναι ο κλάδος παρών.

Ως Δ.Σ. συγκροτηθήκαμε σε σώμα στις 19/1/2017 και προχωρήσαμε στις ακόλουθες δράσεις:

  1. 20/1/2017 Εκδώσαμε ψήφισμα συμπαράστασης για  τα μέλη του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη που διώκονταν για τη δράση τους.
  2. 23/1/2017 Καλέσαμε τα μέλη του σωματείου μας σε έκτακτη Γ.Σ. με κυρίαρχα ζητήματα τη Θεματική Εβδομάδα στα Γυμνάσια και τις Δημιουργικές Εργασίες στα ΓΕ.Λ. όπου και αποφασίστηκε ότι είμαστε αντίθετοι με την υλοποίηση και των δύο δράσεων. Συντάχθηκε πλήρως αιτιολογημένο κείμενο που στάλθηκε στην ΟΛΜΕ, ζητώντας από την Ομοσπονδία συνδικαλιστική κάλυψη για αποχή από τις παραπάνω διαδικασίες.
  3. 25/1/2017 Κοινοποιήσαμε τη νομοθεσία που διευκρινίζει ότι η ημέρα των 3 Ιεραρχών είναι αργία για τη Β/θμια Εκπαίδευση, ενημερώνοντας ταυτόχρονα και την ΟΛΜΕ, διότι λόγω του άστοχου και ασαφές εγγράφου που έστειλε το Υπουργείο στα σχολεία δημιουργήθηκε αναστάτωση.
  4. 31/1/2017 Συντάξαμε και αποστείλαμε στα σχολεία σχέδια πρακτικών για τους Συλλόγους Διδασκόντων που αφορούσε στην αποχή από την υλοποίηση της Θεματικής Εβδομάδας και των Δημιουργικών Εργασιών.
  5. 2/2/2017 Εκδώσαμε ψήφισμα συμπαράστασης για τις αγροτικές κινητοποιήσεις πιστεύοντας ότι ο αγώνας των εργαζομένων κατά της αντιλαϊκής πολιτικής είναι κοινός.
  6. 7/2/2017 Καταθέσαμε εγγράφως τις προτάσεις της ΕΛΜΕ μας σχετικά με την κατάταξη σχολικών μονάδων σε κατηγορίες μετάθεσης και τον καθορισμό ομάδων και όμορων σχολικών μονάδων, όπως μας ζητήθηκε από το ΠΥΣΔΕ Έβρου. Τονίσαμε για ακόμη μία φορά την αναγκαιότητα ίδρυσης Διεύθυνσης Εκπαίδευσης στο Β. Έβρο όπως και χωρισμού του νομού μας σε 3 περιοχές μετάθεσης. Οι προτάσεις αυτές πριν κοινοποιηθούν στο ΠΥΣΔΕ, στάλθηκαν στα σχολεία προκειμένου όλοι οι συνάδελφοι να είναι σε θέση να τοποθετηθούν για το θέμα. Για το συγκεκριμένο ζήτημα παραβρεθήκαμε σε συνάντηση Διευθυντών Εκπ/σης, εκπροσώπων ΕΛΜΕ-Διδασκαλικών Συλλόγων και αιρετών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης στην Κομοτηνή μετά από πρόσκληση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπ/σης.
  7. 15/2/2017 Πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γ.Σ. στην Ορεστιάδα ενόψει Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ όπου εκδόθηκαν ψηφίσματα για: Μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, ΕΠΑ.Λ-μαθητεία, Ειδική Αγωγή, Λειτουργία Σ.Δ.Ε., Υπηρεσιακές Μεταβολές, προκειμένου αυτά να κατατεθούν και να υιοθετηθούν από την ολομέλεια των Προέδρων.
  8. 15/2/2017 Στείλαμε έγγραφο στην ΟΛΜΕ αλλά και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ζητώντας να αρθεί η μισθολογική αδικία έναντι των συναδέλφων μας που διορίστηκαν το 2014. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση του προβλήματος.
  9. 14/3/2017 Αποστείλαμε νέο έγγραφο στον Διευθυντή  Β/θμιας Εκ/σης Έβρου απατώντας σε σχετική πρόταση που μας κοινοποίησε με θέμα «Κατάταξη σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης σε Κατηγορίες Μετάθεσης – Μοριοδότηση και επανακαθορισμός των δυσπρόσιτων σχολικών μονάδων». Τονίσαμε ότι δεν αποδεχόμαστε τον αποχαρακτηρισμό κανενός δυσπρόσιτου σχολείου της περιοχής μας, όπως και την μείωση μορίων καμιάς σχολική μονάδας.
  10. 20/3/2017 Ζητήσαμε εγγράφως από την ΟΛΜΕ την παρέμβασή της, ώστε να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί που είναι μέλη επιτροπών των Δήμων από την υποβολή δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.
  11. 27/3/2017-31/3/2017 Διοργανώσαμε την  Εβδομάδα Αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Ορεστιάδας, την Ένωση Γονέων και το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού.
  12. 5/4/2017 Συμμετείχαμε με 3ωρη στάση εργασίας στο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξανδρούπολη κατά των τροποποιήσεων στον τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών της Ειδικής Αγωγής και απαιτώντας μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών. Σε κινητοποιήσεις καλούσαν πανελλαδικά οι ΟΛΜΕ-ΔΟΕ.
  13. 25/4/2017 Σε συνεργασία με τοΤμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων τουΔημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, διοργανώσαμε στο χώρο του Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα ημερίδα με θέμα «Διδακτική και Επικοινωνία στην Περιβαλλοντική Επιστήμη»
  14. 25/4/2017 Βγάλαμε καταγγελία για την απαράδεκτη και αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου να μην προσμετρηθεί η προϋπηρεσία των 2 τελευταίων μηνών της σχολικής χρονιάς 2016-2017 στους νέους πίνακες αναπληρωτών για τη χρονιά 2017-2018.
  15. 1/5/2017 Συμμετείχαμε στο συλλαλητήριο στην Ορεστιάδα για την Εργατική Πρωτομαγιά και εκδώσαμε σχετική ανακοίνωση.
  16. 4/5/2017 Διοργανώσαμε εκδήλωση στο χώρο του Πανεπιστημίου στην Ορεστιάδα με τίτλο «Οι κυρίαρχοι σχεδιασμοί για την Ελληνική Εκπαίδευση. Eπιχειρούν να αλλάξουν το DNA της Εκπαίδευσης» με εισηγητή τον Χρήστο Κάτσικα.
  17. 9/5/2017 Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Εθελοντική αιμοδοσία για την τράπεζα αίματος της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.
  18. 17/5/2017 Συμμετείχαμε στην 24ωρη γενική απεργία κατά του 4ου μνημονίου.
  19. 18/5/2017 Διοργανώσαμε συλλαλητήριο-συναυλία διαμαρτυρίας στην πλατεία Ορεστιάδας κατά των μέτρων του 4ου μνημονίου που ψήφιζε η κυβέρνηση στη Βουλή.
  20. 24/5/2017 Συνυπογράψαμε την καταγγελία της ΕΛΜΕ Βοιωτίας σχετικά με τη δίωξη 80 πολιτών της Βοιωτίας, εξαιτίας της συμμετοχής τους σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που οργάνωσαν τα Εργατικά Κέντρα Θήβας και Λιβαδειάς, μαζί με αρκετά πρωτοβάθμια σωματεία, για την υποβάθμιση των Δομών Υγείας του Νομού τον Ιούλιο του 2014.
  21. 5/6/2017 Καταδικάσαμε με έγγραφό μας την ενέργεια Διευθυντή Γυμνασίου στο Ρέθυμνο, να καταγγείλει στον Εισαγγελέα τρεις από τους μαθητές που συμμετείχαν στην κατάληψη του σχολείου τους. Αποτέλεσμα της πράξης του ήταν να επιβληθεί στους μαθητές ποινή από το Δικαστήριο Ανηλίκων 80 ώρες κοινωνικής εργασίας ως αναμορφωτικό μέτρο!
  22. 5/6/2017 Βγάλαμε ανακοίνωση για την απελευθέρωση των Κούρδων Οτζαλάν και Ντεμιρτάς.
  23. 5/6/2017 Καλέσαμε με έγγραφό μας τους συναδέλφους σε απεργία-αποχήαπό κάθε διαδικασία γνωμοδότησης  και αξιολόγησης για τους υποψήφιους διευθυντές– «φόρμες αποτίμησης», αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδας  στα πλαίσια της απόφασης της ΑΔΕΔΥ για «απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης» αναλύοντας λεπτομερώς τους λόγους. Με το ίδιο σκεπτικό ζητήσαμε από τους αιρετούς εκπροσώπους μας να μη συμμετάσχουν με τη βαθμολογία τους στις αξιολογικές κρίσεις των υποψήφιων διευθυντών στις συνεδριάσεις των “διευρυμένων” ΠΥΣΔΕ.
  24. 9/6/2017 Στείλαμε έγγραφο στον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου και τον Υφυπουργό κ. Μπαξεβανάκη το οποίο κοινοποιήθηκε στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης, τον Διευθυντή Β.θμιας Εκπαίδευσης Έβρου, το ΑΣΕΠ την ΟΛΜΕ και την Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου που αφορούσε την προϋπηρεσία των αναπληρωτών που εργάστηκαν σε δυσπρόσιτα σχολεία του νομού μας.  Πιο συγκεκριμένα όσοι αναπληρωτές προσλήφθηκαν στον Έβρο και εργάστηκαν σε δυσπρόσιτες σχολικές μονάδες εμφάνιζαν στους προσωρινούς πίνακες που είχαν συνταχθεί λιγότερα μόρια για την τρέχουσα χρονιά από τους υπόλοιπους συναδέλφους που προσλήφθηκαν τις ίδιες ημερομηνίες στις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας!
  25. 9/6/2017 Βγάλαμε καταγγελία για την εγκύκλιο που άλλαζε τον τρόπο εγγραφής των μαθητών στα ΕΠΑ.Λ ζητώντας την απόσυρσή της.
  26. 10/6/2017 Καλέσαμε σε συνάντηση όλους τους αναπληρωτές που υπηρετούσαν σε δυσπρόσιτα σχολεία, προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόβλημα με τις προϋπηρεσίες και συντάξαμε σχέδιο ατομικής ένστασης στο ΑΣΕΠ για το συγκεκριμένο θέμα.
  27. 13/6/2017 Εκδώσαμε ψήφισμα συμπαράστασης στο συνάδελφο Δημητούλη, μέλος της Α΄ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής, ο οποίος διώκονταν από ενήλικη μαθήτρια, γιατί την εγκάλεσε για τις απαξιωτικές προς τη δημοκρατία απόψεις της.
  28. 14/6/2017 Διοργανώσαμε παράσταση διαμαρτυρίας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ Έβρου στη Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Έβρου για τη νέα διαδικασία εγγραφών στα ΕΠΑ.Λ καταθέτοντας το κείμενό μας στον Διευθυντή Εκπαίδευσης.
  29. 19/6/2017 Καλέσαμε τα μέλη του σωματείου μας σε έκτακτη Γ.Σ. με θέματα: Αποχή από τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών, Οι ηλεκτρονικές εγγραφές και η προσπάθεια διάλυσης των ΕΠΑ.Λ.
  30. 19/6/2017 Συντάξαμε και στείλαμε στα σχολεία σχέδιο πρακτικού για αποχή από τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολείων.
  31. 26/6/2017 Πραγματοποιήσαμε παράσταση διαμαρτυρίας σε συνεργασία με την Α΄ ΕΛΜΕ στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Έβρου, καταγγέλλοντας την απαράδεκτη απόφαση επανάληψης των υπηρεσιακών διαδικασιών, υπεραριθμιών και οργανικών κενών, τονίζοντας ταυτόχρονα την πάγια θέση μας, ότι δεν πρέπει να εκδίδονται υπεραριθμίες, όταν δεν υπάρχει αντίστοιχο οργανικό κενό για την άρση τους, στην ίδια ή όμορη ομάδα σχολείων.
  32. 9/7/2017 Εκδώσαμε καταγγελία για την απόφαση του ΑΠΥΣΔΕ Στερεάς Ελλάδας να καθαιρέσει τη διευθύντρια του ΕΠΑ.Λ Φραγκίστας, με την κατηγορία ότι δήλωσε ψευδή αριθμό μαθητών για να μην μπει από το Υπουργείο Παιδείας λουκέτο στο σχολείο.
  33. 24/9/2017 Καταγγείλαμε την ολιγωρία των αρμόδιων αρχών σχετικά με την επισκευή του θερμοκηπίου του ΕΠΑ.Λ, πρόβλημα που προέκυψε 8 μήνες πριν λόγω χιονόπτωσης και εμπόδιζε τη διεξαγωγή των μαθημάτων. Παραβρεθήκαμε παράλληλα σε Δημοτικό Συμβούλιο που συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα.
  34. 24/9/2017 Βγάλαμε καταγγελία αναδεικνύοντας ότι η «κανονικότητα» που παρουσιάζει τοΥπουργείου Παιδείας είναι τα χιλιάδες κενά στη Β/θμια Εκπαίδευση, με τα σχολεία του Β. Έβρου να χάνουν πάνω από χίλιες ώρες εβδομαδιαίως, τονίζοντας ότι χωρίς μόνιμους διορισμούς τα σχολεία δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
  35. 4/10/2017 Πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γ.Σ. στο Διδυμότειχο με θέμα τις εξαγγελίες του Ι.Ε.Π. για το Νέο Λύκειο.
  36. 5/10/2017 Πραγματοποιήθηκε έκτακτη Γ.Σ. στην Ορεστιάδα με το ίδιο θέμα. Και οι δύο συνελεύσεις έγιναν ενόψει της Γ.Σ. Προέδρων των ΕΛΜΕ στις 7/10/2017 στην Αθήνα.
  37. 18/10/2017 Συναντηθήκαμε με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Έβρου στην Ορεστιάδα και εκθέσαμε όλα τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα (διορισμοί, κενά, μη ικανοποίηση αποσπάσεων, εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών).
  38. 22/10/2017 Καταγγείλαμε τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Εύβοιας ο οποίος επέβαλε πειθαρχική ποινή επικαλούμενος ψευδείς κατηγορίες σε μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ.
  39. 25/10/2017 Βγάλαμε ανακοίνωση στήριξης του αγώνα και των πανελλαδικών κινητοποιήσεων μαθητών-γονέων-εκπαιδευτικών με αιτήματα διεκδίκησης  ένα δημόσιο-δωρεάν σχολείο που λειτουργεί με μόνιμο προσωπικό, μορφώνει και δεν εξοντώνει, ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες των παιδιών μας και όχι στις επιταγές των μνημονίων και του ΟΟΣΑ.
  40. 25/10/2017 Πραγματοποιήσαμε συνάντηση με τις Ενώσεις Γονέων και Κηδεμόνων Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου για το μεγάλο πρόβλημα των κενών στα σχολεία, ενημερώσαμε για τους σχεδιασμούς του Υπουργείου για το Νέο Λύκειο και καταλήξαμε στην αναγκαιότητα συνεργασίας, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών.
  41. 30/10/2017 Κηρύξαμε 3ωρη στάση εργασίας συμπαραστεκόμενοι στις μαθητικές κινητοποιήσεις κατά του Νέου Λυκείου.
  42. 4/11/2017 Υλοποιήσαμε ημερίδα σταδιοδρομίας για τους μαθητές με θέμα «Σχολές Στρατιωτικές, Αστυνομικές  και  Πυροσβεστικής Ακαδημίας. Τα επαγγέλματα  στα οποία   οδηγούν» στο Πολύκεντρο Ορεστιάδας σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Ορεστιάδας και την Ένωση Γονέων Ορεστιάδας.
  43. 7/11/2017 Καταγγείλαμε την απόλυση αναπληρωτριών συναδέλφων με ανίατα νοσήματα από το Υπουργείο Παιδείας.
  44. 13/11/2017 Συμμετείχαμε στην ημερίδα που διοργάνωσε η ΟΛΜΕ στην Καβάλα για το Νέο Λύκειο.
  45. 15/11/2017 Διοργανώσαμε ημερίδα στο χώρο του Πανεπιστημίου στην  Ορεστιάδα με θέμα:  «Η Παιδεία στην κλίνη του Προκρούστη». Οι νέοι αντιδραστικοί σχεδιασμοί του Υπουργείου για τη Γενική και Επαγγελματική Εκπαίδευση. Εισηγητές ήταν τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ Δανιήλ Μ. και Καρυώτης Δ.
  46. 17/11/2017 Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ορεστιάδας διοργανώσαμε την εκδήλωση για την 44η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
  47. 18/11/2017 Παραβρεθήκαμε σε εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Διδυμοτείχου μετά από πρόσκληση της XVI M/K Μεραρχίας πεζικού Διδυμοτείχου.
  48. 21/11/2017 Βγάλαμε ψήφισμα συμπαράστασης σους αγρότες της περιοχής μας που διώκονται ποινικά για τη συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις.
  49. 3/12/2017 Συνυπογράψαμε ψήφισμα κατά της επίσκεψης Ερντογάν στη Θράκη.
  50. 5/12/2017 Οργανώσαμε εθελοντική αιμοδοσία στην Ορεστιάδα για την τράπεζα αίματος της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.
  51. 4/12/2017-8/12/2017 Συνδιοργανώσαμε με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Περιφερειακό Τμήμα Ορεστιάδας), τον Σύλλογο Εκπ/κών Π.Ε. Ορεστιάδας και την Ένωση Γονέων Ορεστιάδας την υλοποίηση Εβδομάδας Αλληλεγγύης.
  52. 8/12/2017 Με ανακοίνωσή μας καλέσαμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στη γενική απεργία στις 14/2 και στο συλλαλητήριο στην πλατεία Ορεστιάδας.
  53. 12/12/2017 Διοργανώσαμε τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Έβρου.

Είναι δεδομένο ότι η συνέχιση της αδιοριστίας, η εφαρμογή της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ, οι αλλαγές που προωθούνται για το Λύκειο, το πλαίσιο των νέων Υποστηρικτικών Δομών, η αυτονομία της σχολικής μονάδας, η αξιολόγηση, η επιπλέον ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων είναι βασικά θέματα που θα απασχολήσουν την εκπαιδευτική κοινότητα και την επόμενη χρονιά. Αυτό που θα είναι καθοριστικό για τον κλάδο είναι η ισχυροποίηση των σωματείων και οι συλλογικές, συντονισμένες, αποφασιστικές δράσεις!

Το Δ.Σ. χρειάζεται την προσωπική στήριξη όλων των μελών του, για να συσπειρώσει  και να παλέψει αποτελεσματικά και δραστήρια. Χρειαζόμαστε το συλλογικό να υπερισχύσει του ατομικού. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η αλληλεγγύη των εργαζομένων είναι το μοναδικό όπλο ενάντια στην πολιτική του διαίρει και βασίλευε, που μόνο στόχο έχει τον αποπροσανατολισμό από την πραγματική στόχευση του κάθε αντιδραστικού μέτρου.

Με βάση τα παραπάνω καλούμε τα μέλη του σωματείου να στηρίξουν τον απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                           Η Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                               Γεωργουσίδου Μαρία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*