Παρέμβαση-Γληνός Πειραιά: Έκτακτη ανακοίνωση για τα χαράτσια

Η ΕΛΜΕ Πειραιά έχει πάρει απόφαση άρνησης πληρωμής στα αντιλαϊκά, αντισυνταγματικά και καταστροφικά για τους εργαζόμενους νέα φορολογικά μέτρα – «χαράτσια» που προωθεί η κυβέρνηση κατ’ εντολήν τρόικας – Ε.Ε. – ΔΝΤ.   Στα πλαίσια αυτά, καλεί τους «συνδέσμους» της ΕΛΜΕ σε κάθε σύλλογο, αλλά και όπου δεν υπάρχει να οριστεί ένας, σε σύσκεψη στα γραφεία της ΕΛΜΕ, την Τρίτη 04/10/2011 στις 14.30 για να αποφασίσουμε πως θα οργανώσουμε τις κινήσεις μας και για τον κεφαλικό φόρο, αλλά και για το φόρο ακίνητης περιουσίας. Είναι αυτονόητο ότι κάθε σύλλογος θα πρέπει να συζητήσει για να ακουστούν οι προβληματισμοί των συναδέλφων και οι προτάσεις τους.Ανταποκρινόμενοι στους προβληματισμούς συναδέλφων για τη νομική στήριξη αυτής της πρωτοβουλίας, και για να υπάρχει μια ενημέρωση κατά την συζήτηση στους συλλόγους, επισυνάπτουμε :

  1. Τη δήλωση αντίθεσης που αποτελεί μια έτοιμη φόρμα κατάθεσης προς τις Δ.Ο.Υ. που κυκλοφορεί και από άλλα πρωτοβάθμια σωματεία.
  2. Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης αντίθεσης.
  3. Ενημερωτικό φυλλάδιο με τίτλο «Δεν πληρώνω» που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενημέρωση των γονέων και ευρύτερα των εργαζόμενων της περιοχής μας.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*