Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Γενική Συνέλευση, Πέμπτη 23/6,

Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Γενική Συνέλευση Πέμπτη 23/6,

1ο Γ/Σ Σταυρούπολης, 7.00 μ.μ.

  • Η λειτουργία, η δράση και η αγωνιστική φυσιογνωμία της Ε΄ ΕΛΜΕ έχουν τραυματιστεί ανεπανόρθωτα από τις κατηγορίες σε βάρος του προέδρου της ΕΛΜΕ, για αυτό επιβάλλεται η πλήρης διαλεύκανση όλων των κατηγοριών.
  • Tο Δ.Σ., η Ε.Ε. και οι παρατάξεις οφείλουν με όλα τα στοιχεία που έχουν να ενημερώσουν τον κλάδο, τον οποίο και αφορά πρώτα και κύρια η λειτουργία του σωματείου,  και ο ίδιος ο κλάδος να πάρει θέση μέσα από τις διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό, με ανώτατο όργανο των αποφάσεων του σωματείου τη Γ.Σ.
  • Όλη η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί πριν να κλείσουν τα σχολεία για το καλοκαίρι, ώστε η Ε΄ ΕΛΜΕ τώρα που η κυβέρνηση εφαρμόζει τα αντιεκπαιδευτικά της μέτρα και το σύνολό τους από το Σεπτέμβρη, να συμμετέχει στην αγωνιστική απάντηση του κλάδου.
  • Η Γ. Σ. με βάση τις αποφάσεις της ΕΛΜΕ (Γ.Σ. 9/6) ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα σε Γυμνάσιο, Λύκειο, Τεχνική Εκπαίδευση να συζητήσει και να πάρει αγωνιστικές αποφάσεις για να αποσυρθούν και να μην εφαρμοστούν.
  • Καλούνται οι συνάδελφοι μαζικά να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 23/6, στο 1ο Γ/Σ Σταυρούπολης, στις 7.00 μ.μ., όπως αποφάσισε η συνέλευση στις 9/6/2016, ώστε η ίδια η Γ.Σ. να πάρει αποφάσεις.

(Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 9/6)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*