Θεσ/νίκη: Όλοι στους δρόμους, ξεσηκωμός παντού – Συγκεντρώσεις 6-7-8 Μάη

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ  ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ  ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ  και  ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ  ΤΟΜΕΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ –  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΝΤΟΥ

Συγκέντρωση και πορεία ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  6  ΜΑΙΟΥ

ΣΤΙΣ 10,30 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

Δίνουμε τη μάχη τώρα!

Να μην περάσει ο νόμος – λαιμητόμος για το Ασφαλιστικό, το νέο Φορολογικό!

Να ανατραπεί συνολικά η επίθεση  Κεφαλαίου – Κυβέρνησης, της ΕΕ, και Δ.Ν.Τ.

 

Παλαϊκός – Πανεργατικός ξεσηκωμός παντού, με απεργίες, καταλήψεις, μαζικά συλλαλητήρια, με κάθε τρόπο και κάθε μέρα από αύριο μέχρι τη ΝΙΚΗ.

Η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κλιμακώνει τον πόλεμο ενάντια στους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Επιχειρεί με έναν άθλιο και αντιλαϊκό αιφνιδιασμό, μέσα στο Σαββατοκύριακο  να περάσει το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό, που καταργεί τη δημόσια, καθολική, κοινωνική ασφάλιση, φέρνει νέα φοροκαταιγίδα, εξαναγκάζει σε έξοδο από το επάγγελμα και σε ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες, και οδηγεί σε ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά.

Ήδη, ο λογαριασμός των 5,5 δις που θα πληρώσει ο λαός αυξάνεται με άλλα 3,6 δις ευρώ «προληπτικά μέτρα», με άμεση προοπτική το 4ο Μνημόνιο και τη νέα λεηλασία μισθών, συντάξεων, ξεπουλήματος δημόσιων οργανισμών και περιουσίας, απελευθέρωση απολύσεων και μια σειρά μέτρα που δεν έχουν τέλος.

Η εσπευσμένη ψήφιση του εκτρωματικού νομοσχεδίου γίνεται για να μπορέσει στη σύνοδο κορυφής τη Δευτέρα, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  να δείξει, πως είναι αποφασισμένη να σαρώσει τα τελευταία εργατικά δικαιώματα, να προωθήσει το σύνολο των αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων και να επιβάλει στο λαό για πάντα το ζυγό του κεφαλαίου και της Ε.Ε.

Με βάση τα παραπάνω, το εργατικό και λαϊκό κίνημα πρέπει να βάλει στο στόχαστρο το σύνολο της αντιλαϊκής επίθεσης και να παλέψει για την κατάργηση των μνημονίων και τη διαγραφή του χρέους, εν ονόματι του οποίου επιβάλλεται αυτή η βάρβαρη πολιτική από την ΕΕ και το ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι και όχι το κεφάλαιο (τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες κτλ.).

Καλούμε το λαό να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να αποτρέψει την ψήφιση του νόμου έκτρωμα με κάθε τρόπο. Διακηρύσσουμε ότι όποιος βουλευτής τολμήσει να ψηφίσει αυτό το νόμο που υποθηκεύει τις ζωές μας θα είναι ανεπιθύμητο πρόσωπο παντού, και θα βρει απέναντί του το λαό.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  6  ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 10,30 π.μ. ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΡΑ

  • ΟΛΟΙ/ΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
  • ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11π.μ. με μαζικές εξορμήσεις στο κέντρο και τις γειτονιές καλώντας τον κόσμο σε λαϊκό ξεσηκωμό και μαζική συμμετοχή.
  • Όλοι/ες το ΣΑΒΒΑΤΟ στο ΠΑΛΛΑΙΚΟ συλλαλητήριο στις 7μ.μ. στο ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ
  • Την ΚΥΡΙΑΚΗ καλούμε  σε μαζική συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο εμπόριο και τα απεργιακά μπλόκα, στις 10.30 π.μ. Τσιμισκή και Αριστοτέλους, ολοήμερες απεργιακές δράσεις και ενώνουμε τη φωνή μας με τον κόσμο του αγώνα που στην Αθήνα θα δίνει τη μάχη για να μη ψηφιστεί το βάρβαρο νομοσχέδιο, διαδηλώνοντας από την ΚΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 6μ.μ. και περικυκλώνοντας το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*