Ιδρυτική συνέλευση Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Θεσ/νίκης, Κυρ. 31/01/2016

Πρόσκληση στην ιδρυτική συνέλευση Συλλόγου Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης

Κυριακή 31/01/2016 στις 17:00 στην ΕΔΟΘ (Προξένου Κορομηλά 51, Κέντρο)

Προς όλους και όλες τους αναπληρωτές όλων των κλάδων, τους άνεργους και αδιόριστους εκπαιδευτικούς

ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΡΑ!

Πόσα χρόνια περιμένεις διορισμό; Ή μήπως περιμένεις απλώς να γίνεις για άλλη ή για πρώτη φορά αναπληρωτής;

Είμαστε πολλοί και πολλές στην πόλη της Θεσσαλονίκης που βρισκόμαστε στην ίδια κατάσταση. Αρνούμαστε να δουλεύουμε για 3 ευρώ την ώρα σε άσχετες με το αντικείμενο μας δουλειές, ή μαύρα και ανασφάλιστα σε ιδιαίτερα και φροντιστήρια. Απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε: πλήρη εργασιακά δικαιώματα με βάση το πτυχίο μας.

Τα σχολεία ως έχουν σήμερα χρειάζονται 27.000 διορισμούς για να λειτουργήσουν, πόσο μάλλον αν θέλουμε να λειτουργούν με βάση τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τους νόμους της αγοράς ή την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ. Η παιδεία υποχρηματοδοτείται, διορισμοί δε γίνονται εδώ και πέντε χρόνια και τα μνημόνια έρχονται το ένα μετά το άλλο. Τα χτυπήματα είναι πολλαπλά και σε όλους τους τομείς, από το Ασφαλιστικό, την ανασφάλιστη εργασία και την ανεργία, τις ιδιωτικοποίησεις και τόσα άλλα.

Αλλά δεν το βάζουμε κάτω! Είμαστε εδώ, ενωμένοι και ενωμένες, από όλες τις ειδικότητες και τους κλάδους, όλοι και όλες που έχουμε το δικαίωμα να μπούμε στα σχολεία και να μείνουμε! Σε καλούμε να έρθεις να παλέψουμε μαζί για το αυτονόητο δικαίωμά μας στο διορισμό, για το δικαίωμα μας στην εργασία.

Σύλλογος Αδιορίστων Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης

(Διοικούσα Επιτροπή)

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*