Ε’ ΕΛΜΕ Θεσ/νίκης: Αποφάσεις συνεδρίασης του Δ.Σ. της (Τετάρτη 18/11/2015)

Αποφάσεις συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ (Τετάρτη 18/11/2015)

–         Εκλογές ΕΛΜΕ : Η Γενική Συνέλευση απολογισμού της δράσης της ΕΛΜΕ και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα γίνουν Πέμπτη 17/12 /2015.

–         Πρόσφυγες : Συνεχίζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Νέα επίσκεψη στην Ειδομένη την Κυριακή 22/11/2015, με αναχώρηση στις 10:30 π. μ. από το 1ο Γ/Σ  Σταυρούπολης. (έκδοση ανακοίνωσης)

–         Κτιριακό πρόβλημα ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου Κορδελιού : Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ οργανώνει στις 24/11, στις 2.30 μ.μ. συνάντηση με την Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο Ευόσμου – Κορδελιού. Θα κατατεθεί κοινό υπόμνημα των εκπαιδευτικών φορέων που θα πάρουν μέρος, των Συλλόγων Γονέων και των Συλλόγων των Καθηγητών του Γυμνασίου, του ΕΠΑΛ και Γενικού Λυκείου Κορδελιού, των μαθητών του Τεχνικού και Γενικού Λυκείου, καθώς και της Ένωσης Γονέων Ευόσμου – Κορδελιού.

–         2ο Γυμνάσιο Ευόσμου : Το Δ.Σ. συζήτησε το ερώτημα του Διευθυντή του 2ο Γυμνασίου  Ευόσμου που αφορούσε τον τρόπο επιλογής του υπευθύνου εργαστηρίου Φυσικής – Χημείας. Το Δ.Σ. επικύρωσε την πάγια θέση του κλάδου για τον καθοριστικό και αποκλειστικό ρόλο του Συλλόγου Διδασκόντων στη διαδικασία επιλογής υπευθύνου.

–         Για συναδέλφους από διαθεσιμότητα : Να προωθηθούν ιδιαίτερα προβλήματα από τις ΕΛΜΕ που αφορούν τους συναδέλφους που ήταν σε διαθεσιμότητα. Να γίνει συνάντηση με Περιφερειακή Διεύθυνση.

–         Κινητοποίηση Ομοσπονδίας Γονέων Κεντρικής Μακεδονίας : Το Δ.Σ. αποφάσισε να καλέσει τους συναδέλφους μαζικά να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνουν οι γονείς την Τρίτη 24/11, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Αγίας Σοφίας για τα άμεσα προβλήματα των σχολείων. Να εκδοθεί αφίσα και να αξιοποιηθούν τα υλικά της Ομοσπονδίας. Να ζητήσουμε από την Ομοσπονδία Γονέων καλύτερο συντονισμό των εκπαιδευτικών φορέων.

–         Συγκέντρωση Σωματείων : Το Δ.Σ. αποφάσισε να συμμετέχει στη συγκέντρωση πρωτοβάθμιων σωματείων στα πλαίσια της πρόσφατης κινητοποίησης της ΑΔΕΔΥ που έγινε ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών. Η κινητοποίηση να οργανωθεί και με τα αιτήματα διεκδίκησης της απεργίας 12/11 και να γίνει την Παρασκευή 27/11. Να απευθυνθούμε στην ΕΔΟΘ για τη συμμετοχή της. (Να εκδοθεί ανακοίνωση και αφίσα)

–         Γενική Συνέλευση : Το Δ.Σ. θα συγκαλέσει τις επόμενες ημέρες Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ. Η ημερομηνία θα καθορισθεί και βάση πρότασης της ΟΛΜΕ.

–         Δημοτικές Επιτροπές Παιδείας: Το Δ.Σ. τις επόμενες ημέρες θα καλέσει τους εκπροσώπους της ΕΛΜΕ που συμμετέχουν στις δημοτικές επιτροπές παιδείας για να συζητήσουν πάνω στα ζητήματα που απασχολούν τις επιτροπές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*