Παρεμβάσεις ΔΕ: κάλεσμα στη διαδήλωση της ΔΕΘ Σαβ. 5/9 -Συγκέντρωση Καμάρα, 6μμ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε.

http://paremvaseisde.gr-paremvaseisde@gmail.com

Εκπρόσωποι στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ: Ιωαννίδου Γιώτα (6948262883) – Γιαννάτου Κική (6945811325)

Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΕΕ – ΔΝΤ

Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να πάρουν μαζικά και μαχητικά μέρος στην διαδήλωση της ΔΕΘ και στην συγκέντρωση στην Καμάρα το Σάββατο 5 Σεπτέμβρη στις 6μμ.

  • Να διαδηλώσουμε και να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ σε παλιά και νέα Μνημόνια και στις κυβερνήσεις –παλιές και νέες- που τα εφαρμόζουν. ΟΧΙ στο μαύρο μνημονιακό μέτωπο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΑΝΕΛ – ΣΥΡΙΖΑ.
  • Να αντισταθούμε στην κατεδάφιση και των τελευταίων δικαιωμάτων σε εργασία, ασφάλιση, υγεία, εκπαίδευση, δημοκρατία.
  • Να προβάλλουμε την ανάγκη ενός μαχητικού, οργανωμένου κινήματος αντίστασης, ανατροπής και ρήξης με κεφάλαιο -ΕΕ – ΔΝΤ, αμφισβήτησης των «μονόδρομων τους», σε βάρος της ζωής μας. Για να ανοίξουμε και να περπατήσουμε το δρόμο των δικών μας αναγκών.
  • Να συμβάλλουμε ώστε να ηττηθούν ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός, η στάση αναμονής και κατευνασμού της λαϊκής οργής. Το νέο μνημόνιο δεν θα είναι μια παρένθεση, που θα μας δώσει το χρόνο να σηκωθούμε ψηλότερα. Παρένθεση θα γίνει μόνο μέσα από εργατικούς και λαϊκούς αγώνες.

Καλούμε σε αγωνιστική συστράτευση τους εκπαιδευτικούς στα εγκαίνια της ΔΕΘ, ως πρώτο σταθμό για την αγωνιστική απάντηση που πρέπει να δοθεί με τον πιο μαχητικό τρόπο σε όλη την επόμενη περίοδο.

3 Σεπτέμβρη 2015

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*