Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ –Θ: Σταματάμε τα σεμινάρια των διευθυντών για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ –Θ: ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Με τηλεφωνική επικοινωνία, εν κρυπτώ! η Διεύθυνση Β/μιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης ειδοποιεί τους Διευθυντές σχολείων στις 16/6 και στις 17/618/6 να πάρουν μέρος στα σεμινάρια των Διευθυντών των σχολικών μονάδων, που αφορούν την ατομική αξιολόγηση του εκπαιδευτικού. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κατά ομάδες στα γραφεία της Διεύθυνσης Β/μιας Εκπ/σης Δυτικής Θεσσαλονίκης από τις 1.00 μ.μ. έως τις 6.00 μ.μ. Παράλληλα η Διεύθυνσης Β/μιας Εκπ/σης Ανατολικής Θεσσαλονίκης ειδοποιεί τους Διευθυντές σχολείων στις 16/6 και στις 18/6 από τις 12.30 μ.μ. έως τις 5.00 μ.μ. να πάρουν μέρος σε αντίστοιχα σεμινάρια σε τόπο που προσπαθεί να κρατήσει ως επτασφράγιστο μυστικό.

Τα Δ.Σ. των Α΄, Β, Γ΄, Δ΄, Ε΄ ΕΛΜΕ κηρύσσουν για όλες αυτές τις ημέρες 16/6, 17/6, και 18/6 3ωρες στάσεις εργασίας από τις 12 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και για τις ίδιες ημέρες κηρύσσει συμπληρωματικές 3ωρες στάσεις και η ΟΛΜΕ από τις 3.00 μ.μ. έως 6. μ.μ. για να έχουν συνδικαλιστική κάλυψη οι Διευθυντές που δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρακολουθήσουν, αλλά και οι συνάδελφοι που θα πάρουν μέρος στις συγκεντρώσεις των ΕΛΜΕ που οργανώνονται τις αντίστοιχες μέρες και ώρες στους τόπους του «εγκλήματος»

Καλούμε τους Διευθυντές, ως μέλη του συνδικάτου, να απέχουν από οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης και τους συναδέλφους δυναμικά αποφασιστικά να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για τη ματαίωση των σεμιναρίων.

Στη Διεύθυνση Δυτικής Θεσσαλονίκης οι συγκεντρώσεις των ΕΛΜΕ τις ημέρες των σεμιναρίων στις 16/6 και 17/6 είναι στις 12.30 το μεσημέρι, στα γραφεία της Διεύθυνσης.

Στη Διεύθυνση Ανατολικής Θεσσαλονίκης οι συγκεντρώσεις των ΕΛΜΕ τις ημέρες των σεμιναρίων στις 16/6 και στις 18/6 είναι στις 12.00 το μεσημέρι, στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, στο 32ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (Χαριλάου), στο 16ο Λύκειο Θεσσαλονίκης ( Σ. Σταθμός) και 24ο Λύκειο Θεσσαλονίκης (Παπαναστασίου και Εγνατία.

Ακόμη καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων που θα ειδοποιούνται να παρακολουθήσουν σεμινάρια αξιολόγησης σε διαφορετικές ημερομηνίες, ώρες και χώρο, να ενημερώνουν τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των σεμιναρίων.

Την αξιολόγηση – μηχανισμό των απολύσεων δε θα την αφήσουμε να περάσει!

Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*