Αποφάσεις της ΓΣ των Καθηγητών σε Διαθεσιμότητα Θεσσαλονίκης (27/5/2014)

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Σ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Οι καθηγητές σε διαθεσιμότητα της Θεσσαλονίκης στη Γ.Σ που πραγματοποιήθηκε στην ΕΔΟΘ στις 27-5 -2014, στα πλαίσια συνέχισης των αγωνιστικών δράσεών τους αποφάσισαν:

  1. Να συμμετέχουν στον συντονισμό των ΕΛΜΕ, συλλόγων διδασκόντων, μαθητών και γονέων, την Τρίτη 27-5-2014, 19:00 στο 2ο Εσπερινό ΓΕΛ (Ικτίνου 5) των σχολείων που συγχωνεύονται της Α΄ ΕΛΜΕ.
  2. Να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία που διοργανώνει η ΕΥΑΘ την Παρασκευή στις 10.30 πμ στο σιντριβάνι.
  3. Να συνδιοργανώσουν κοινές δράσεις με τους συναδέλφους σε διαθεσιμότητα Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας στην Αθήνα, στην πόλη μας αλλά και σε άλλες πόλεις.  (σε ημερομηνίες που θα αποφασιστούν μετά από συντονισμό)
  4. Να συμμετέχουν στην Έκθεση Βιβλίου της Θεσσαλονίκης στην παραλία, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας, με διανομή έντυπου υλικού για όλα τα προβλήματα της Δημόσιας Εκπαίδευσης, με προβολή βίντεο και μουσική εκδήλωση.
  5. Επειδή  πιστεύουμε ότι ο αγώνας μας θα πρέπει να συνεχισθεί με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, αν θέλουμε να σταματήσουμε την υποβάθμιση της δημόσιας δωρεάν παιδείας (απολύσεις, διαθεσιμότητα – κινητικότητα,  εξετάσεις της Α΄ Λυκείου, αυτοαξιολόγηση, αλλαγές των εργασιακών σχέσεων, συγχωνεύσεις σχολείων κλπ) καλούμε όλες τις ΕΛΜΕ, τη ΔΟΕ, όλους τους συναδέλφους μας και τα σωματεία ιδιωτικών και δημόσιων υπαλλήλων σε κοινό συντονισμό δράσεων (διαμαρτυριών, καταλήψεων κλπ) την Παρασκευή 30-5-2014 στην ΕΔΟΘ στις 6.30 μμ.
  6. Θεωρούμε επίσης πολύ σημαντική την οργάνωση των ταμείων αλληλοβοήθειας των ΕΛΜΕ και της ΟΛΜΕ, μιας και οι πρώτες απολύσεις είναι πλέον γεγονός και τα προβλήματα πολλών συναδέλφων μας θα διογκώνονται  και θα δυσχεραίνουν την επιβίωσή τους.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*