Ε΄ΕΛΜΕ –Θεσ/νίκη: Πρόσκληση συντονισμού σωματείων, Τετ. 19/2, 6.00 μ.μ., ΕΔΟΘ

Ε΄ ΕΛΜΕ –Θ: Πρόσκληση συνάντησης συντονισμού των σωματείων μας την Τετάρτη 19/2, στις 6.00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ

Συνεχίζουμε τον αγωνιστικό συντονισμό με τα πρωτοβάθμια σωματεία εργαζομένων που βρίσκονται στο στόχαστρο των απολύσεων και σε κινητοποιήσεις αυτή την περίοδο και λειτουργούν στους χώρους ΟΤΑ, υγείας, πολιτισμού και σε άλλα υπουργεία, τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους στην ΕΡΤ 3, σχολικούς φύλακες, καθαρίστριες, διοικητικούς στα ΑΕΙ, Κόκα – κόλα, ΕΛΒΟ και κάθε σωματείο που θεωρεί αναγκαίο το συντονισμό για την ανατροπή αυτής της επίθεσης και την πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ.

Οργανώνουμε συνάντηση συντονισμού την Τετάρτη 19/2, στις 6.00 μ.μ., στην ΕΔΟΘ, για να συζητήσουμε και εκτιμήσουμε τις εξελίξεις και να οργανώσουμε κοινό πρόγραμμα δράσης των σωματείων μας για το επόμενο διάστημα: ενάντια στις απολύσεις – διαθεσιμότητες και αξιολογήσεις σε όλο το δημόσιο τομέα, ενάντια στα μέτρα αποδόμησης της δημόσιας παιδείας, υγείας και υπηρεσιών που προσφέρουν δημόσια αγαθά.

Στην κατεύθυνση αυτή καταθέτουμε και μπορούμε να αξιοποιήσουμε στη συζήτηση το πρόγραμμα δραστηριοτήτων και κινητοποιήσεων του κλάδου των εκπαιδευτικών, όπως αυτό καθορίστηκε από Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και θα αποφασιστεί από Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                                     Η γραμματέας

           Ζαγανίδης Χρήστος                                          Παπαδοπούλου Φωτεινή

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*