Καταγγελία της ΟΣΕΑΔΕ για τη σύλληψη του Π. Αντωνόπουλου

Το Δ.Σ της  ΟΣΕΑΔΕ για μία ακόμη φορά καταγγέλλει την κυβέρνηση και την πολιτική του αυταρχισμού, της τρομοκρατίας και της καταστολής των λαϊκών αγώνων .

Η χθεσινή σύλληψη και σημερινή δίκη με τη διαδικασία του αυτόφωρου, του συνδικαλιστή Παύλου Αντωνόπουλου μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ που διαδήλωνε ενάντια στην επίσκεψη των επικεφαλείς της Ε.Ε. στα πλαίσια της ανάληψης της ελληνικής προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ,δείχνει καθαρά τις προθέσεις της κυβέρνησης να συνεχίσει την ποινικοποίηση της δίωξης της κάθε φωνής που αντιστέκεται και αγωνίζεται από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων.

      Πρόκειται για ένα ακόμα κρούσμα του δόγματος “νόμος και τάξη” της κυβέρνησης, που επιδιώκει να περάσει διά πυρός και σιδήρου την αντιλαϊκή πολιτική της, να ποινικοποιήσει κάθε αγώνα των εργαζομένων για δουλειά και ζωή με αξιοπρέπεια.

       Η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις διαδηλώσεις όσο διαρκούν οι εκδηλώσεις για την έναρξη της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε μας οδηγούν σε άλλες εποχές. Ανοίγει το δρόμο για παρεμπόδιση λαϊκών κινητοποιήσεων όταν το περιεχόμενό τους έρχεται σε αντίθεση με την πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Αυτές οι απαγορεύσεις δεν μπορούν να σταματήσουν την αντίθεση του μεγαλύτερου τμήματος των εργαζομένων και όχι μόνο ενάντια στην λυκοσυμμαχία του κεφαλαίου που είναι η Ε.Ε και το πολιτικό προσωπικό της.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και του συνδικαλιστή Παύλου Αντωνόπουλου

    Η συνέχιση των αγώνων , η ενότητα και η κοινή δράση όλων των εργαζομένων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για να μην περάσει η τρομοκρατία, ο αυταρχισμός και η ποινικοποίηση των αγώνων , είναι η μόνη μας επιλογή. Όλοι στους δρόμους για να ανατρέψουμε κάθε αντιλαϊκή πολιτική , για να γίνουμε κυρίαρχοι του πλούτου που παράγουμε.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*