Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη του Π. Αντωνόπουλου

Η  Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καταγγέλλει την αναίτια σύλληψη από την αστυνομία του Παύλου Αντωνόπουλου, συνδικαλιστή εκπαιδευτικού, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στα Προπύλαια χθες Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014, με τη δικαιολογία ότι «συμμετείχε σε απαγορευμένη διαδήλωση» και «αντίσταση κατά της Αρχής».

 Η  Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.- Ο.Τ.Α. καταγγέλλει επίσης  με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τη συγκέντρωση που καλούσαν για χθες Τετάρτη (8-1-2014) οργανώσεις και κινήσεις ενάντια σε κυβέρνηση, Ευρωπαϊκή Ένωση, με αφορμή τις φιέστες ανάληψης της Ελληνικής προεδρίας.

 Καταγγέλλουμε για ακόμη φορά κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση, που φτάνουν στο σημείο να καταργούν δημοκρατικές ελευθερίες και δικαιώματα που ο λαός μας κατέκτησε με αγώνες και αίμα και να συλλαμβάνουν αγωνιστές προσπαθώντας, να λυγίσουν το λαό στον αγώνα του ενάντια στην βάρβαρη αυτή η πολιτική.

    Καλούμε στη Συγκέντρωση Συμπαράστασης σήμερα  Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014, στις 11.00 π.μ. στα δικαστήρια (Σχολή Ευελπίδων- κτίριο 16).

 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ  Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*