Αγων. Παρέμβαση Ηρακλείου: καταγγελία για τη σύλληψη του Π. Αντωνόπουλου

  • ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ  ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.
  • ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ.
  • ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Η Συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, στην υπηρεσία της ντόπιας πλουτοκρατίας και του ξένου Ιμπεριαλισμού,  επιτείνει την αντιδραστική πολιτική του εκφασισμού του κράτους, θέτοντας στο στόχαστρο το λαϊκό κίνημα και βάζοντας στο γύψο και τις θεμελιώδεις συνδικαλιστικές και πολιτικές ελευθερίες.

Μάλιστα την ημέρα του πανηγυρισμού της για την ανάληψη της προεδρίας της Ιμπεριαλιστικής ΕΕ, κάνει επιδείξεις πυγμής, απαγορεύοντας  τις συγκεντρώσεις και συλλαμβάνοντας τον εκπαιδευτικό Παύλο Αντωνόπουλο, μέλος της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ. Ο συνάδελφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια ανοιχτής συνέντευξης τύπου των συνδικαλιστικών και πολιτικών οργανώσεων που διοργάνωναν τη διαδήλωση ενάντια σε κυβέρνηση και Ευρωπαϊκή Ένωση. Την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου ο συνάδελφος περνάει από  εισαγγελέα με την κατηγορία της συμμετοχής σε απαγορευμένη συγκέντρωση και της αντίστασης κατά της αρχής.

  • ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ.
  • ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΪΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.
  • ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ.

 Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ-ΜΑΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ-ΠΕΙΝΑΣ-ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*