Α΄ Β΄ Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας: κινητοποιήσεις για υπεραριθμίες-απολύσεις

Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Α’, Β’, Γ’ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας και συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 5 Ιούλη στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας για το θέμα των υπεραριθμιών-απολύσεων εκπαιδευτικών αποφάσισαν τα παρακάτω:

Α) Υπογραμμίζουμε  ότι στην προηγούμενη παρέμβαση των συνδικαλιστικών οργάνων στο ΠΥΣΔΕ Γ΄Αθήνας κανένα αίτημά μας δεν έγινε αποδεκτό από την πλειοψηφία του ΠΥΣΔΕ.

Β) Δε δεχόμαστε το ΠΥΣΔΕ να γίνει συνδιαχειριστής προβλήματος. Δε δεχόμαστε να δώσει λίστα ονομάτων στη λογική της τρόικα και της κυβέρνησης που ζητούν θυσίες.

Γ) Παρεμβαίνουμε δυναμικά τη Δευτέρα 10.00 π.μ. στη συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ με στόχο την παρουσίαση μηδενικού αριθμού πλεοναζόντων. Ακυρώνουμε κάθε αντιεκπαιδευτική απόφαση.

Δ) Διεκδικούμε:

1. Καμία συγχώνευση σχολείου

2. Καμία απόλυση εκπαιδευτικού

3. 20 μαθητές ανά τμήμα

4. Σύγχρονα σχολεία των λαϊκών αναγκών

Ε)  Καλούμε τους εκπαιδευτικούς της Δυτικής Αθήνας και όλους τους μαζικούς φορείς σε ευρεία σύσκεψη την Κυριακή 7/7/2013, στις 19.00 μ.μ. στο 1ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Μοσχονησίων 23 – απέναντι από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ’ Αθήνας), στα γραφεια της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας.

          Αιγάλεω 5/7/2013

 

 Τα  ΔΣ των Α΄ Β΄  Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

Ετικέτες , , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *