Αγων. Παρέμβαση-Αγων. Κινήσεις Ηρακλείου: Έξω οι “ελέγκτες” από τα σχολεία

  • ΈΞΩ «ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ» ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
  • ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

  • ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ.

Συνάδελφοι, τις τελευταίες ημέρες οι Τροϊκανοί επικυρίαρχοι ΕΛΕΓΚΤΕΣ (!), με την πλήρη στήριξη της ξενόδουλης τρικομματικής κυβέρνησης της ολιγαρχίας σε δημόσιες Υπηρεσίας, με στόχο τη… σύλληψη επ’ αυτοφώρω (!) των δήθεν επίορκων υπαλλήλων, οι οποίοι – επειδή ακριβώς έχουν ακόμη εργασία- θεωρούνται υπεύθυνοι της χρεοκοπίας, της πείνας και της λαϊκής εξαθλίωσης. Μάλιστα φημολογείται ότι τις επόμενες ημέρες «η ομάδα κρούσης» των επικυρίαρχων θα επισκεφθεί σχολεία της πόλης και του νομού μας.

Πρόκειται για μια πολιτική πρακτική που καταδεικνύει -με τον πιο ταπεινωτικό και προκλητικό για τα λαϊκά αισθήματα τρόπο- την στυγνά αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της εγχώριας ολιγαρχίας, στην προσπάθειά της να διασφαλίσει τα κέρδη του ντόπιου κεφαλαίου. Προσφέρει «γη και ύδωρ» στους Ιμπεριαλιστές κηδεμόνες της, ισοπεδώνει θεμελιώδεις εργασιακές και κοινωνικές κατακτήσεις των εργαζομένων και εκχωρεί αναφαίρετα κυριαρχικά δικαιώματα στους προστάτες της, στην κατεύθυνση της συμπόρευσης των μέτρων της πείνας και ανεργίας με την πολιτική της Ιμπεριαλιστικής υποδούλωσης του λαού.

Οι Ελεγκτές της Δημόσια Διοίκησης– με την πολιτική του τρόμου που ασκούν στους εργαζόμενους- στην ουσία αποκαλύπτουν, με τον πιο αποκρουστικό τρόπο, την εδραίωση των δεσμών Νέο-αποικιακού ελέγχου στη χώρα και την απαίτησή των ξένων κηδεμόνων και των ντόπιων στηριγμάτων τους για αφαίμαξη του λαού και υποταγή του στα αιτήματα της κερδοσκοπίας του ντόπιου και ξένου μονοπωλιακού κεφαλαίου.

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΤΥΓΝΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΜΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΛΗ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ «ΕΛΕΓΚΤΩΝ» ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.

ΝΑ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ-ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ-ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ!

ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ-ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*