Α’-Β’-Γ’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αττικής: ο προϊστάμενος εμπαίζει την εκπ/κή κοινότητα, είναι πλέον «PERSONA NON GRATA»!

Τη Δευτέρα 1η Οκτώβρη 2012 σε κοινή συνεδρίαση των Α΄ Β΄ και Γ΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας διαπιστώθηκε η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα σχολεία της περιοχής: Διόγκωση αριθμού μαθητών ανά τμήμα, κατάργηση τμημάτων γενικής παιδείας και κατεύθυνσης σε Γυμνάσια και Λύκεια, κατάργηση τμημάτων ειδίκευσης στα ΕΠΑΛ και αυταρχική συμπεριφορά του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας. Ο κ. Ζαφειρακίδης εκφράζει και υλοποιεί την κυβερνητική πολιτική, την πολιτική της υποτέλειας απέναντι σε ΕΕ και ΔΝΤ, που στόχος τους είναι η διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης . Θεωρούμε ότι ο προϊστάμενος εμπαίζει την εκπαιδευτική κοινότητα και για μας είναι πλέον «PERSONA NON GRATA»!

Χρέος πλέον ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας είναι η συλλογική και οργανωμένη αντίδραση . Όλοι οι διευθυντές των σχολικών μονάδων και οι σύλλογοι διδασκόντων θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Να κινητοποιηθούν, να ενημερώσουν τους συλλόγους γονέων και κάθε εργαζόμενο ότι πρέπει να συμπαραταχθούν για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

Συνάδελφοι, η διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης αφορά όλη την κοινωνία, όλους τους εργαζόμενους. Κάθε σύλλογος διδασκόντων καλείται να πάρει πρωτοβουλίες και να στρατευθεί σ’ αυτή την υπόθεση.

Κηρύσσουμε την Πέμπτη 4-10-2012 3ωρη στάση εργασίας ( 11:00-14:00) σ’ όλα τα σχολεία της Γ΄Αθήνας και καλούμε εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές σε συγκέντρωση δυναμικής διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Γ΄ Αθήνας (Θηβών 401 Αιγάλεω) στις 12.00.

Περιστέρι 1-10-2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΙΣ

Α΄ Β΄ Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*