Δ΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Για τη δικη μελών της Χρυσής Αυγής στη Βεροια 26-6-2012

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 12:00 στην Βέροια θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής δίκη των 8 μελών της Χρυσής Αυγής, που κατηγορούνται για την επίθεση στο καφενείο του Γιώργου Βραχνή, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του οπτικού κ. Σαββαΐδη. Στόχος της επίθεσης ήταν ο Γιώργος Βραχνής, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί από την εγκληματική οργάνωση λόγω της αντιφασιστικής και πολιτικής του δράσης.

Μαζί με τα μέλη της Χρυσής Αυγής, δικάζεται και ο Γιώργος Βραχνής, μετά από μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι δράστες και την απόφαση της εισαγγελέως να δικαστούν μαζί θύτες και θύμα.

Τα γεγονότα αυτά συμβαίνουν στην πόλη της Βέροιας, ως συνέχεια των 32 προληπτικών συλλήψεων πριν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, ξετυλίγοντας τον κοινωνικό φασισμό και την δημοκρατική εκτροπή στην πόλη αυτή.

Η απάντηση μας στις φασιστικές προκλήσεις, την τρομοκρατία και την εξάπλωση του φόβου στην κοινωνία, που στόχο έχουν την καταστολή της ελευθερίας έκφρασης και δράσης, πρέπει να είναι η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση σε όσους διώκονται, βάζοντας έτσι τις βάσεις για την δημιουργία ενός δημοκρατικού αντιφασιστικού μετώπου, με σκοπό την ματαίωση των ενεργειών και πολιτικών που οδηγούν στην ανάπτυξη του εκφασισμού της κοινωνίας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-6 ΣΤΙΣ 11:30

ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΡΑΧΝΗ

 26-06-2012  

Δ΄ ΕΛΜΕ-Θ

        Πρ.Κορομηλά 51, Τηλ.-Φαξ : 2310225893, 

e-mail : delme.thess@gmail.com

Ετικέτες , , , , .Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *