Δήλωση του Παύλου Αντωνόπουλου, εκπροσώπου των Παρεμβάσεων ΔΕ, για τη συμμετοχή του ΔΣ της ΟΛΜΕ σε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Στα πλαίσια των προεκλογικών συναντήσεων των κομμάτων με τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους, απεύθυνε πρόσκληση προς την ΟΛΜΕ και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κος Βενιζέλος. Ως εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων αρνήθηκα να συμμετέχω σε αυτή τη συνάντηση καθώς έκρινα ότι δεν είχα τίποτα να περιμένω από αυτήν.

Εκτιμώ ότι μια τέτοια συνάντηση δεν έχει να δώσει τίποτα το θετικό προς το συμφέρον των εκπαιδευτικών καθώς ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι ο βασικός υπεύθυνος από κυβερνητικής πλευράς για το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής που έχει ασκηθεί σε βάρος των εργαζομένων τα τελευταία χρόνια. Θεωρώ τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και όλο το κόμμα του απόλυτα υπεύθυνους για το ότι χιλιάδες εκπαιδευτικοί σήμερα αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, ότι χιλιάδες συνταξιούχοι οδηγούνται στην ανέχεια, ότι διαλύσανε τη δημόσια υγεία, κλείσανε εκατοντάδες σχολεία σε όλη την Ελλάδα, διαλύουν τη δημόσια εκπαίδευση, κλέψανε για το συμφέρον των τραπεζών δισεκατομμύρια από τα ταμεία μας, ξεπουλάνε τη χώρα μας στα ξένα και ντόπια συμφέροντα του μονοπωλιακού κεφαλαίου, είναι σε τελική ανάλυση η εμπροσθοφυλακή του ταξικού αντίπαλου των εργαζομένων στον πόλεμο που έχουν κηρύξει για τα συμφέροντα της τάξης τους.

Από τη θέση που μου εμπιστεύθηκε η παράταξη μου καλώ όλους τους εργαζομένους να μαυρίσουν στις εκλογές τα κόμματα του μαύρου μετώπου και τους συνοδοιπόρους τους και να συσπειρωθούν μέσα στα πρωτοβάθμια σωματεία τους για να δώσουμε όλοι μαζί τις μάχες που έρχονται, για να βγει ο λαός και οι εργαζόμενοι νικητές στη σύγκρουση που μας ετοιμάζουν.

Οι λαοί θα σαρώσουμε με τον αγώνα μας μνημόνια, μονοπώλια, ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς τύπου ΕΕ και ΟΝΕ, τραπεζίτες και στρατοκράτες. Καμιά ανοχή στους καταπιεστές μας.

Ο μόνος δρόμος είναι αυτός του αγώνα, της σύγκρουσης, της ανατροπής.

Αθήνα 13.6.12

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*