Πρωτ. Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσ/νίκης: Στις 25 Μαρτίου διαδηλώνουμε ξανά

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Στις 28 Οκτωβρίου  ο λαός όρθωσε το ανάστημά του, διαδήλωσε την αντίθεσή του στα μνημόνια, στην Τρόικα, στην Ε.Ε. και στις πολιτικές που εφαρμόζουν και γκρέμισε την κυβέρνηση Παπανδρέου μαζί με το εργατικό κίνημα που 2 χρόνια πρωταγωνιστεί σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, τις λαϊκές συνελεύσεις ανυπακοής και αντίστασης.
Το μνημονιακό μπλοκ εξουσίας βρήκε διέξοδο σε μια άλλη κυβέρνηση, κυβέρνηση της υποτιθέμενης εθνικής ενότητας, την κυβέρνηση του διορισμένου τραπεζίτη Παπαδήμου.
Στις 25 Μαρτίου διαδηλώνουμε ξανά για να διώξουμε το μαύρο μέτωπο Τρόικας, Τραπεζιτών και ΣΕΒ.  Σηκώνουμε το κεφάλι μαζί με τα εργατικά σωματεία , τις αγωνιστικές πρωτοβουλίες κατοίκων από τις γειτονιές της πόλης, τους άνεργους και την νεολαία για να διεκδικήσουμε  την  ανατροπή της πολιτικής που εφαρμόζει αυτή η κυβέρνηση, μιας πολιτικής που επιβάλει :
Ληστρικά μέτρα για τους πολλούς – Διάσωση των ξένων και ντόπιων τραπεζών
• Φτώχεια και ανεργία για τους πολλούς – Επενδύσεις και κέρδη για τον ΣΕΒ
• Αφανισμό εργασιακών δικαιωμάτων – Κέρδη για τους εργοδότες
• Εξαφάνιση του Κοινωνικού κράτους – Ιδιωτικοποιήσεις και ξεπούλημα σε «επενδυτές»

Η κυβέρνηση μαζί με τα παπαγαλάκια των δελτίων των οκτώ θριαμβολογούν για την «διάσωση» της χώρας. Στην πραγματικότητα αυτοί που σώθηκαν είναι οι τοκογλύφοι και το μεγάλο κεφάλαιο και σίγουρα πάντως δεν σώθηκαν οι:
Ένα εκατομμύριο άνεργοι, οι απολυμένοι και όσοι πρόκειται να απολυθούν
• Το 30% του πληθυσμού που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας
• Οι μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι που βάζουν λουκέτα
• Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι που χάνουν μισθούς και συντάξεις
• Η νεολαία χωρίς μέλλον
Ρίχνοντας ματιές στην ιστορία των επαναστάσεων που ανέτρεψαν δυνάστες, αντλώντας δύναμη και έμπνευση από τα κινήματα και τις εξεγέρσεις των λαών σε όλο τον κόσμο, αγωνιζόμαστε για το παρόν και οραματιζόμαστε το μέλλον.
Στις 25 Μαρτίου διαδηλώνουμε ξανά.

Δικιά μας προτεραιότητα δεν είναι η διάλυση της παρέλασης , ούτε η έκφραση μιας, ούτως ή άλλως δικαιολογημένης οργής προς το πολιτικό προσωπικό, τους «επισήμους». Δικός μας στόχος είναι η με όσο πιο μαζικούς όρους έκφραση της λαϊκής αγανάκτησης, στόχος μας είναι η ανατροπή αυτής της απάνθρωπης ταξικής πολιτικής. Για να πάρει ο λαός την εξουσία και τον πλούτο που ο ίδιος παράγει στα χέρια του!

ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ.

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ  ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Ε.Ε.-ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΔΟΞΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

Την ιστορία θα την γράψει και πάλι ο λαός

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*