Ενιαίο Μέτωπο Αντίστασης Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας: 25η Μάρτη, όλοι στους δρόμους για να τους διώξουμε

Οι «επίσημοι» του πολιτικού κόσμου ετοιμάζονται να λάβουν θέση στις εξέδρες των παρελάσεων για να τιμήσουν δήθεν την Επανάσταση του ’21.  Αυτοί που καθημερινά ξεπουλάνε τη χώρα και τις ζωές μας στους εγχώριους και ξένους τοκογλύφους, που επιδιώκουν να επιβάλλουν τον εργασιακό μεσαίωνα και διαλύουν τα δημόσια αγαθά, με περισσή υποκρισία θα περιμένουν τα παιδιά μας να γυρίσουν «κεφαλή δεξιά».

Αυτοί που συμπεριφέρονται σα σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες σκύβοντας ραγιάδικα το κεφάλι στις Μεγάλες Δυνάμεις του καιρού μας θέλουν να μας δείξουν πως εμπνέονται από τους λαϊκούς αγωνιστές του ’21.

Αυτοί που κατάργησαν κάθε έννοια ακόμη και αυτής της κουτσουρεμένης αστικής δημοκρατίας προσπαθούν να μας πείσουν πως τα έκαναν όλα αυτά για το καλό του τόπου.

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ

Η παρουσία τους αμαυρώνει το νόημα της ημέρας, να μην τους το επιτρέψουμε. Τα παιδιά μας να κάνουν παρέλαση μπροστά στο λαό και όχι μπροστά στο υποταγμένο πολιτικό προσωπικό.

Να πλημμυρίσουμε τους δρόμους για να διώξουμε τη συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και της τρόικας. Είναι απαραίτητος όρος για ν’ ανοίξει άλλος δρόμος για τη χώρα και τους εργαζόμενους.

Με τη μαζική παρουσία μας ν’ απομονώσουμε κάθε ενέργεια κύκλων που θέλουν να συκοφαντήσουν το λαϊκό κίνημα. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν για να σκύψουμε το κεφάλι στο μονόδρομο τους. Δε θα τους κάνουμε τη χάρη.

ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ’21

Η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*