Παλλαϊκή-πανεργατική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 19 Φλεβάρη

Κάλεσμα της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων Θεσσαλονίκης:

Όλοι,-ες  την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρα 5μμ στην πλατεία Αριστοτέλους στην παλλαϊκή-πανεργατική συγκέντρωση και πορεία

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!

  • Συνεχίζουμε μέχρι να γκρεμίσουμε τη κυβέρνηση  και τις πολιτικές που λεηλατούν το λαό και τους εργαζόμενους.
  • Δεν θα πληρώσουμε εμείς το χρέος τους.
  • Να ανατρέψουμε το βάρβαρο Μνημόνιο ΙΙ και τη δανειακή Σύμβαση. 

Η «Πρωτοβουλία  Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα Θεσσαλονίκης» χαιρετίζει τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις  σε όλη την Ελλάδα και στη Θεσσαλονίκη για να μην περάσει η βάρβαρη πολιτική του Μνημονίου 2 και της νέας δανειακής σύμβασης.

Εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι αψήφησαν την προκλητική ιδεολογική τρομοκρατία που εξαπέλυσαν όλες αυτές τις μέρες ο δοτός πρωθυπουργός και το «κόμμα του Μνημονίου» εντός και εκτός Βουλής.

Αψήφησαν:

  • τα παπαγαλάκια και τους ιεροεξεταστές των ΜΜΕ που έβγαζαν καρτέλες με το πόσο θα πεινάσουμε, πόσα φάρμακα δεν θα έχουμε και πόση βενζίνη θα μας λείψει.
  •  την ατέλειωτη βία των δυνάμεων καταστολής, τους τόνους χημικά, τις διαρκείς επιθέσεις υπερασπίζοντας επί ώρες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στη Θεσσαλονίκη το δικαίωμά τους στην ζωή και  στον αγώνα!

Η κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ψήφισε τελικά τα βάρβαρα μέτρα  συνεχίζοντας την πραξικοπηματική της πρακτική. Βγήκε όμως ακόμα περισσότερο αδυνατισμένη λόγω των διασπάσεων σε όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες των δυνάμεων αυτών. Αποδεικνύεται έτσι ότι παρά τις Κασσάνδρες, παρά τη στάση της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, παρά και ενάντια στις δυσκολίες ο μαζικός, μαχητικός, παρατεταμένος  αγώνας μπορεί να φέρει σοβαρά πολιτικά αποτελέσματα, να καταφέρει ρήγμα στους πολιτικούς συσχετισμούς, να κλονίσει την συγκυβέρνηση του κεφαλαίου της Ε.Ε. του ΔΝΤ!

Εργαζόμενοι-ες

Δεν θα αφήσουμε να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο.!

Δεν υποχωρούμε, κλιμακώνουμε τους αγώνες μας για να ρίξουμε την κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» άμεσα!.

Συνεχίζουμε με καταλήψεις σε χώρους δουλειάς! Απεργίες και αγώνες διάρκειας. Οργανωνόμαστε στα σωματεία μας ξεπερνώντας τον ρόλο της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας.

 Καλούμε  τα συνδικάτα και τις  ομοσπονδίες, να κηρύξουν γενική πολιτική απεργία την επόμενη βδομάδα με στόχο να φύγει η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου και να μην εφαρμοστεί η άθλια πολιτική της.

                           ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ: ΛΑΪΚΟΣ  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ  ΠΑΝΤΟΥ

Όλοι,-ες  την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρα 5μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους 

  στην παλλαϊκή-πανεργατική συγκέντρωση και πορεία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*